Doların durumu sizce ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dün 6 da 18 tl yi görüp rekor kıran dolar an itibariyle 11.50 seviyesinde sizce ne olur bu doların hali

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dün 6 da 18 tl yi görüp rekor kıran dolar an itibariyle 11.50 seviyesinde sizce ne olur bu doların hali
Bunlar son çırpınışları eğer doları sabit düşürmek istiyorlarsa bundan sonra ya istanbul boğazını satacaklar ya da istifa edecekler.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tepki alımları olacak, daha sonra biraz daha düşecek

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dolar kurunu şu an sabit tutmaya çalışıyorlar en fazla 1 hafta dayanır sonrasında 20 lirayı geçer

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ülke krize doğru gidiyor dolar max 10 11 kadar düşücek 1 2 hafta sonda 22 23 civarında takla atar demedi demeyin.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bunlar fiyasko doların bir süre sabit kalması için yaptılar tahminimce yılbaşı yaklaştıkça düşmeye devam edicek yılbaşı geçtikten sonra tekrardan eski rakamına hatta daha yüksek rakamlara çıkar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben 30 yaşındayım size şöyle anlatıyım burda ergen çok var bazı yorumlar görüyorum bakın iş adamları olsun bizim insanlarımız stokcu nankör dolar ani düşmesinin nedeni dün dolar fırladı evet euro dolar 20 lere çıktı bianda düşmesinin nedeni herkes dolarları bozmasıdır stok olan dolarlar bozuldu şuan düştü dengelendi daha düşücek dolar euro tutup hükümet devleti suçlamayın ayağınız takılsa erdoğan suçluyosunuz adam ülke yatırım alayını yaptı vatan bağlı bana göre dolar yükseliş euroda yükseliş bizim insanımızdan dolayı daha çok
stokcular o kadar çok varki görmüyosunuz bunları Ben erdoğan başka pek bu ülkeyi düzelticek şuanlıkta siyasetci görmüyorum hepsi pkk yandaşı chpsi iyi partiside Siyonizm uşakları bunlar
az gözünü açın uyanık olun müslüman uyanıktır şuan dolar düştü euro düştü market nie fiyatları düşürmüyo dün market gittim fiyatlar yine yüksek yapmışlar uçmuş dolar düştü dedim fiyatlar nie düşmedi dedim bana şunu söylediler dolar alakası yok fiyatların ama dolar yükselince fiyat ondan yükseliyo dediniz şimdi dolar düştü fiyat dolar alakası yok diyolar ben başka bişey demiyorum erdoğancıda değilim siyaset desteklemem hayatta ama ülke en iyi şuan yöneticek kim varsa oyumu ona veririm nokta .!

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
yaptıkları faiz + kur farkı ülkeyi hiper enflasyona götürecek kur farkını karsılamak için tl basılacak tl basılınca değeri düşecek.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merkez bankası çok fazla tl basarsa dolar değer kazanarak para birimimiz değer kaybetmeye başlar ve üretim veya ihracat yaparak ülkeye dolar akışı sağlanırsa tl değer kazanmaya başlar merkez bankasında ne kadar çok dolar olursa liramız o kadar değer kazanır
Post automatically merged:

Şu an kuru sabitleme çabaları hep boşa yılbaşından sonra doları durdurmak biraz zor olacak

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
operasyon var operasyon 1-2 ay sonra 20yi nasıl geçicek

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
dün açıklanan olay tamamn haram ve hırsızlıktır olayı anlamayanlara açıklayayım
siz asgari ücretle çalışan birisiniz paranızı ne dolara ne faize ayırabilirsiniz ama aldığınız her kalem üründe vergi veriyorsunuz ve bu para hazineye gidiyor ve bununla maaşlar ödemeler vs oluyor ...

açıklanan karar şu siz kur korumalı tl mevduat hesabı açıyorsunuz eğer dolar artarsa aradaki farkı devlet size veriyor
e bu para hazineden çıkıyor yani sizin benim vs vergilerimle zenginin parasına para veriyoruz ?

böyle bir saçma karar böyle saçma bir hareket olamaz

dolar 25 lira şubatta not alın

Come on live a little While you can
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece bir süre böyle tutabilirler bence , 1 haftaya kalmaz tekrardan tlnin değeri düşer diye düşünüyorum

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tekrardan yükseleceğini düşünüyorum. Böyle kalmasına imkansız gözüyle bakıyorum artık.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1 Aya kalmaz 25 tl'yi bulur

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Elindeki dolar rezervini kullandı gör bak gene çıkıcak zatenki para basıcaklar enflasyon tavan yapıcak

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
22 23 civarında takla atar demedi demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...