marketin stoklarında baktığın ürünler dolar 17 lirayken alınanın ürünler market niye zarara girsin ?Arkadaşlar Ben 30 yaşındayım size şöyle anlatıyım burda ergen çok var bazı yorumlar görüyorum bakın iş adamları olsun bizim insanlarımız stokcu nankör dolar ani düşmesinin nedeni dün dolar fırladı evet euro dolar 20 lere çıktı bianda düşmesinin nedeni herkes dolarları bozmasıdır stok olan dolarlar bozuldu şuan düştü dengelendi daha düşücek dolar euro tutup hükümet devleti suçlamayın ayağınız takılsa erdoğan suçluyosunuz adam ülke yatırım alayını yaptı vatan bağlı bana göre dolar yükseliş euroda yükseliş bizim insanımızdan dolayı daha çok
stokcular o kadar çok varki görmüyosunuz bunları Ben erdoğan başka pek bu ülkeyi düzelticek şuanlıkta siyasetci görmüyorum hepsi pkk yandaşı chpsi iyi partiside Siyonizm uşakları bunlar
az gözünü açın uyanık olun müslüman uyanıktır şuan dolar düştü euro düştü market nie fiyatları düşürmüyo dün market gittim fiyatlar yine yüksek yapmışlar uçmuş dolar düştü dedim fiyatlar nie düşmedi dedim bana şunu söylediler dolar alakası yok fiyatların ama dolar yükselince fiyat ondan yükseliyo dediniz şimdi dolar düştü fiyat dolar alakası yok diyolar ben başka bişey demiyorum erdoğancıda değilim siyaset desteklemem hayatta ama ülke en iyi şuan yöneticek kim varsa oyumu ona veririm nokta .!
ahaha cidden haklısın agaBunlar son çırpınışları eğer doları sabit düşürmek istiyorlarsa bundan sonra ya istanbul boğazını satacaklar ya da istifa edecekler.
tekrar yüklselir bence.dün 6 da 18 tl yi görüp rekor kıran dolar an itibariyle 11.50 seviyesinde sizce ne olur bu doların hali