Doların durumu sizce ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dolar çıktığı yeri unutmaz -SEÇ

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
merkez bankasının mudahelesıne donecek . bıraz gevseyecek sonra roket le gerı geldıgı yere

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben 30 yaşındayım size şöyle anlatıyım burda ergen çok var bazı yorumlar görüyorum bakın iş adamları olsun bizim insanlarımız stokcu nankör dolar ani düşmesinin nedeni dün dolar fırladı evet euro dolar 20 lere çıktı bianda düşmesinin nedeni herkes dolarları bozmasıdır stok olan dolarlar bozuldu şuan düştü dengelendi daha düşücek dolar euro tutup hükümet devleti suçlamayın ayağınız takılsa erdoğan suçluyosunuz adam ülke yatırım alayını yaptı vatan bağlı bana göre dolar yükseliş euroda yükseliş bizim insanımızdan dolayı daha çok
stokcular o kadar çok varki görmüyosunuz bunları Ben erdoğan başka pek bu ülkeyi düzelticek şuanlıkta siyasetci görmüyorum hepsi pkk yandaşı chpsi iyi partiside Siyonizm uşakları bunlar
az gözünü açın uyanık olun müslüman uyanıktır şuan dolar düştü euro düştü market nie fiyatları düşürmüyo dün market gittim fiyatlar yine yüksek yapmışlar uçmuş dolar düştü dedim fiyatlar nie düşmedi dedim bana şunu söylediler dolar alakası yok fiyatların ama dolar yükselince fiyat ondan yükseliyo dediniz şimdi dolar düştü fiyat dolar alakası yok diyolar ben başka bişey demiyorum erdoğancıda değilim siyaset desteklemem hayatta ama ülke en iyi şuan yöneticek kim varsa oyumu ona veririm nokta .!
marketin stoklarında baktığın ürünler dolar 17 lirayken alınanın ürünler market niye zarara girsin ?

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
35 günde %83 yükselmiş %35 düzeltme yapması normal

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
1 Ay'a kalmaz 20-25TL'yi bulur diyenler, umarım evi arabayı satıp dolara basıyorsunuzdur :)

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kur bir kaç gün, en fazla 1 hafta dayanır. Sonra tekrar devam.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
merkez bankasının da eli kolu kırık şuan da kur farkına 8. müdahale yapılıyor
bu saatten sonrada doların aynı kurda olacağını hiç zannetmem yılbaşından sonra her şeyi göreceğiz
kur farkını dengelemeye çalışıyorlar yılbaşından sonra dikkatli bakın en az 17 seviyesini geçecek

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam dolar dansöz gibi oynadıkça oynuyor net bir şey demek mümkün değil bence, herkes diken üstünde bekliyor.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
geldıgı yere gerı gıder hocam altı bolu degıl maalesef

sinnerman
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tekrar yükselicek gibi görünüyor bence öyle gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...