Çözüldü Donanım banı yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorant tan suçsuz yere donanım banı yedim direkt format attım ve bunu kaldırmak için anakart id lerin değiştirilmesi gerektiğini biliyorum ancak biosum insyde idlerin değiştirilmesinin bir yolu var mı? Bu konuda gerçekten bilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim boş yorumları raporlucam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim arkadaşımda durduk yere donanım ban yemişti valoranta ticket atdı ve geri bildirimde 3 ay beklemesini ve anakart id değiştirmek gibi banı kaldırtmak için bişeyler yaparsan perma atıcaklarını , söylediler 3 ay sonra banı açıldı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ticket atmayı denedin mi benim arkadaşım öyle haksız yediği banı kaldırtmıstı
5. yi attım adamlar inatla verileriniz doğru diyor çözemedim sadece vanguardı silip euda script kullandım ama valorant hesabım hileden ban yedin vanguard yoktu pcde de yani adamlar neye göre ban attılar çözemedim ikna da edemiyorum
Post automatically merged:

benim arkadaşımda durduk yere donanım ban yemişti valoranta ticket atdı ve geri bildirimde 3 ay beklemesini ve anakart id değiştirmek gibi banı kaldırtmak için bişeyler yaparsan perma atıcaklarını , söylediler 3 ay sonra banı açıldı
hesabım komple askıya alındı üstüne 3 ay donanım banı verildi madem hesabımm silindi banı kaldırim geride açmıyorlar o kadar süre beklemek istemem
Post automatically merged:

Bios upgrade yada downgrade ile açılıyordu onuda deneyebilirsin.
zaten konuda insyde biosta bunu yapmak dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
5. yi attım adamlar inatla verileriniz doğru diyor çözemedim sadece vanguardı silip euda script kullandım ama valorant hesabım hileden ban yedin vanguard yoktu pcde de yani adamlar neye göre ban attılar çözemedim ikna da edemiyorum
iğrenc bir durum bu riot destekleri hiçbirşekilde yardımcı olmuyor lolde aynı sorunu yasadım ben sahsen ne hile kullandım ne bişey ban yiyen hesabımı hicbirsekilde acmadılar

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam anakartınıza göre spoof method'ları var. Şimdi ne söylesek yalan olur. Forum konularında mevcut biraz araştırmayla bulabilirsiniz.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle bi format atın ve bios update yapın eğer son sürüm ise bios bi düşük sürümü yükleyin msı ve asus anakart bios update yaptınız mı koruma bir seferlik kalkar bu sayede Amidewin yapabilirsiniz
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/
Bu konudaki adımları yapın bios update yaptıktan sonra bakın

başka sorun olursa discord veya özelden bana yazabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...