Hand Of The God
Ultra Üye
toplamak ıstedıgın sıte yada baska bı yerde genelde sıhırbazları var pc toplamak ıcın orda zaten yanlıs parca eklersen uyarıyor onları dene
deneyeceğim kanka şimdi teşekkür ederim
teşekkürler hocam bende seninkinden çok az daha iyi bir şey almayı düşünüyorum cok yardımcı oldunbende i5 4.nesil ve 1660 ti var sakın böyle bir şey yapmayın dar boğaz oluyor ve oyunlarda ekran kartım tam performans vermiyor 160 fps alıcağıma 120 sabit düşük ayarda 120 yüksek ayarda 120 ondan dolayı ryzen 5 2600 alıcam 1660 ti ile uyumludur. yardımcı olabildiysem teşekkürler.
Site güvenilir mi peki hocam?ince hesaptan toplayabilirsin
Sipariş verdim hocam teşekkür ederim yine depc builder gibi uygulamalar var parçaları tek tek giriyorsun uyumlu mu değil mi kaç vatt gerek falan herşeyi gösteriyor ayrıca belirli sitelerde fiyatları da gösteriyor
alakası bile yok eski bilgisayarıma 1tb ssd taktım 1 gb ramle çalışıyor sadece depolamak için kullkanıyorum yanlış bilgi vermeyelimhocam bi terazi mantığı var donanım parçalarını eşit bi şekilde yükseltmen gerekir mesela iyi bir ekran kartı aldığın zaman onu besleyecek psu gerekiyor 100 liralık power karşılamaz onu tüplü bi monitör ekran kartının gücünü yansıtmaz belki görüntü bile alamazsın mesela 1 tb lık hdd veya ssd var rahat 16 gb ram gerekiyor ona
ssd boş tur dolu deildiralakası bile yok eski bilgisayarıma 1tb ssd taktım 1 gb ramle çalışıyor sadece depolamak için kullkanıyorum yanlış bilgi vermeyelim
800gb ı dolu içinde fotoğraf ve videolar barınıyorssd boş tur dolu deildir