İnceleme Doom Eternal İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cover_Art_of_Doom_Eternal.png

:yazı:
Doom Eternal, 2020 yılında yayınlanan birinci şahıs shooter video oyunudur. Oyuncular, Doom Slayer karakterini kontrol ederler ve cehennemi istila eden şeytani güçleri yok etmek için savaşırlar. Oyun, yüksek tempolu aksiyon ve yoğun silah oynanışı ile tanınır.

Oyunun Hikayesi

Doom Eternal, Doom (2016) oyununun devamıdır ve aynı zamanda Doom Slayer karakterinin hikayesini de devam ettirir. Oyuncular, Doom Slayer olarak, Dünya'yı istila eden şeytani güçlerin kaynağını bulmak ve yok etmek için savaşırlar. Hikaye, önceki oyunlardan esinlenerek ve Doom Slayer'ın geçmişi hakkında daha fazla bilgi sağlayarak anlatılır.

Silahlar ve Ekipmanlar

Doom Eternal, oyunculara geniş bir silah ve ekipman seçimi sunar. Oyuncular, oyuna başlarken sadece birkaç silaha sahip olacaklar, ancak oyun ilerledikçe yeni silahlar ve ekipmanlar açılacak. Her silah ve ekipman, farklı bir oynanış tarzı sunar ve oyuncuların oyuna uyum sağlamalarına yardımcı olur.

Düşmanlar

Doom Eternal, oyunculara farklı türde düşmanlar sunar. Oyuncuların, her düşmanın zayıf noktalarını öğrenmeleri ve uygun silahları seçmeleri gerekiyor. Oyuncular, düşmanları yok etmek için silahlarını ve ekipmanlarını geliştirebilir ve bu da zorlu savaşlarda hayatta kalmalarına yardımcı olur.

Güçler

Doom Slayer, oyunda farklı güçlere sahiptir. Oyuncular, oyuna başladıklarında sadece birkaç güç seçeneğiyle başlayacaklar, ancak oyun ilerledikçe yeni güçler açılacak. Bu güçler, oyuncuların düşmanlara karşı daha etkili olmalarına ve zorlu görevleri tamamlamalarına yardımcı olur.

Multiplayer

Doom Eternal, oyunculara çevrimiçi çok oyunculu mod seçenekleri sunar. Bu modlar, oyuncuların diğer oyunculara karşı savaşmalarına ve onları yenmelerine izin verir. Multiplayer modları, oyuncuların oyunu daha da uzun süre oynamalarına ve daha eğlenceli hale getirmelerine yardımcı olur.

Steam Fiyatı: 179 TL

:calis:
  • MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 / 64-Bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5 @ 3.3 GHz or better, or AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz or better
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4GB), GTX 1060 (3GB), GTX 1650 (4GB) or AMD Radeon R9 280(3GB), AMD Radeon R9 290 (4GB), RX 470 (4GB)
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: ( 1080p / 60 FPS / Low Quality Settings )
  • ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-6700K or better, or AMD Ryzen 7 1800X or better
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB), NVIDIA GeForce 970 (4GB), AMD RX 480 (8GB)
    • İlave Notlar: ( 1080p / 60 FPS / High Quality Settings ) - *On NVIDIA GTX 970 cards Texture Quality should be set to Medium

:resim:

05lA9vSwjprAz8nqRdFoCe9-4..v1584453854.png

doom_eternal_recenzja_2_trebuszet.jpg

doometernalreview1.jpg

:video:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Half life gibi bı oyun eski versiyonu gayet iyiydi

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vur kır parçala tam kafa dengi oyun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oyunun yüksek tempolu aksiyonu ve yoğun silah oynanışı gerçekten eğlenceli ve heyecan verici ayrıca oyunda bulunan geniş silah ve ekipman seçimi oyuncuların oynanış tarzını özelleştirmelerine olanak tanıyor Hikaye açısından da oyun oldukça ilginç ve etkileyici doom slayer karakterinin geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek oyunun daha derinlemesine bir dünya yaratmasına katkı sağlıyor ayrıca düşmanlar da oldukça çeşitli ve zorlu bu da oyuncuların her savaşta stratejilerini değiştirmeleri gerektiğini hissettiriyor

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun mükemmel fiyatı da makul şuanlık dostum tavsiyemdir :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eskileri özleyen net denemeli hızlı fps miss

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence türü çok sevmiyorsanız ve almak istiyorsanız mutlaka indirimi bekleyin

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cover_Art_of_Doom_Eternal.png

:yazı:
Doom Eternal, 2020 yılında yayınlanan birinci şahıs shooter video oyunudur. Oyuncular, Doom Slayer karakterini kontrol ederler ve cehennemi istila eden şeytani güçleri yok etmek için savaşırlar. Oyun, yüksek tempolu aksiyon ve yoğun silah oynanışı ile tanınır.

1. Oyunun Hikayesi
Doom Eternal, Doom (2016) oyununun devamıdır ve aynı zamanda Doom Slayer karakterinin hikayesini de devam ettirir. Oyuncular, Doom Slayer olarak, Dünya'yı istila eden şeytani güçlerin kaynağını bulmak ve yok etmek için savaşırlar. Hikaye, önceki oyunlardan esinlenerek ve Doom Slayer'ın geçmişi hakkında daha fazla bilgi sağlayarak anlatılır.

1. Silahlar ve Ekipmanlar
Doom Eternal, oyunculara geniş bir silah ve ekipman seçimi sunar. Oyuncular, oyuna başlarken sadece birkaç silaha sahip olacaklar, ancak oyun ilerledikçe yeni silahlar ve ekipmanlar açılacak. Her silah ve ekipman, farklı bir oynanış tarzı sunar ve oyuncuların oyuna uyum sağlamalarına yardımcı olur.

1. Düşmanlar
Doom Eternal, oyunculara farklı türde düşmanlar sunar. Oyuncuların, her düşmanın zayıf noktalarını öğrenmeleri ve uygun silahları seçmeleri gerekiyor. Oyuncular, düşmanları yok etmek için silahlarını ve ekipmanlarını geliştirebilir ve bu da zorlu savaşlarda hayatta kalmalarına yardımcı olur.

1. Güçler
Doom Slayer, oyunda farklı güçlere sahiptir. Oyuncular, oyuna başladıklarında sadece birkaç güç seçeneğiyle başlayacaklar, ancak oyun ilerledikçe yeni güçler açılacak. Bu güçler, oyuncuların düşmanlara karşı daha etkili olmalarına ve zorlu görevleri tamamlamalarına yardımcı olur.

1. Multiplayer
Doom Eternal, oyunculara çevrimiçi çok oyunculu mod seçenekleri sunar. Bu modlar, oyuncuların diğer oyunculara karşı savaşmalarına ve onları yenmelerine izin verir. Multiplayer modları, oyuncuların oyunu daha da uzun süre oynamalarına ve daha eğlenceli hale getirmelerine yardımcı olur.

Steam Fiyatı: 179 TL

:calis:
  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 / 64-Bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5 @ 3.3 GHz or better, or AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz or better
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4GB), GTX 1060 (3GB), GTX 1650 (4GB) or AMD Radeon R9 280(3GB), AMD Radeon R9 290 (4GB), RX 470 (4GB)
    • İlave Notlar: ( 1080p / 60 FPS / Low Quality Settings )
  • ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-6700K or better, or AMD Ryzen 7 1800X or better
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB), NVIDIA GeForce 970 (4GB), AMD RX 480 (8GB)
    • İlave Notlar: ( 1080p / 60 FPS / High Quality Settings ) - *On NVIDIA GTX 970 cards Texture Quality should be set to Medium

:resim:

05lA9vSwjprAz8nqRdFoCe9-4..v1584453854.png

doom_eternal_recenzja_2_trebuszet.jpg

doometernalreview1.jpg

:video:

vay be anılarım canlandı

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Serious Sam gibi ama oynanır sarar rahatça ve böyle ramazan günündeyken bence oynanır

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Fiyatı o kadar yeni çıkan oyunlara göre çok ucuz ve oyun çok zevk veriyor platform bile var bence oyun çok eğlenceli alabilirsiniz.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Doom serisinin grafik açısından en tatlı oyunu diyebilirim bu arada.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Doom Eternal hakkındaki detaylı bilgiler için teşekkür ederim, çeşitli silahlar ve düşmanlarla dolu aksiyon dolu bir oyun gibi görünüyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oldum olası sarmadı bu oyun beni bilmiyorum ama HL kadar sarmadı ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
almıştım ama hiç oynama fırsatı olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...