Onaylı Üye
Bu aralar çok boş vaktim var oyunlar da sıktı anime filan izlemeye başladım güzel bir şeyler önerir misiniz
Bence Demon Slayer ile başlamalısın başlangıç için harika.Bu aralar çok boş vaktim var oyunlar da sıktı anime filan izlemeye başladım güzel bir şeyler önerir misiniz
Death note veya tokyo gul tarzı olabilirne tarz şeyleri sevdiğini söylersen daha net bi öneri yapabilirim
Oyun varda oyun arkadaşı yokEğlenceli çok oyunculu oyunlar oynayın
Mangasına başladım animesinide en yakın zamanda izleyeceğim tavsiyeler için teşekkürlerAttack on Titan izlemedi isen kesinlikle öneririm
aga onu izledim hiç sarmadi beniyour lie in aprile
death note izledim one punch man mangasını okumadım animesini izlemiştim çneri için teşekkürlersu son bölümlerde one punch man cok sardı manga olarak
anime önerisi olarak death note öneririm
highschool dxd izlemiştimhunter x hunter/ spy family / naruto/highschool dxd(+18)
tamamdır reis tavsiye için teşekkürlerManga olarak Berserk'i öneririm, animesi de var ama manga olarak çok daha iyi bana göre.
Anime olarak eski ama çok iyi bir psikoloji animesi olan Neon Genesis: Evengelion var. Animeye başlamadan önce spoilersız incelemeleri izlemeni tavsiye ederim.