dostlarım hwıd spoofer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Aga buyuk ihtimalle valorantta ise yaramaz spoofer anticheati guvenli o oyunun (yeni gordum bulmussun bile hayirli olsun)

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
YARDIMINIZ için teşekkürler arkadaşlar spoofer buldum :)
Ya sizleri anlayamıyorum birçok konuda 1 - 2 kişi hwid banın çözümünü buldum veya spoofer buldum yazıyor millete geri dönüş sağlamıyorsunuz. Boş boş yazmayın o zaman buldum diye. Bulduysanız çalışıyorsa insanlarada yardımcı olmak için paylaşırsınız. Belli ki öylesine yazıyorsunuz.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i all ready send one person spoofer i wait for reply

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İP config yani ip ayarlarını değiştir ve dns ön belleklerini temizle daha sonra ip changer uygulamasını kullan

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya sizleri anlayamıyorum birçok konuda 1 - 2 kişi hwid banın çözümünü buldum veya spoofer buldum yazıyor millete geri dönüş sağlamıyorsunuz. Boş boş yazmayın o zaman buldum diye. Bulduysanız çalışıyorsa insanlarada yardımcı olmak için paylaşırsınız. Belli ki öylesine yazıyorsunuz.

dostum boş yapıyorsun şan bence ben paylaşcam demedim sadce buldum :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostlarım baştan söylüyorum ben size yardımcı olmak isterim ama şuan kullandığım spoferi paylaşamam çünkü fix lenir diye korkuyorum ama başka spooferlar atıp deneyebilirsiniz özelden yazın :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostlarım baştan söylüyorum ben size yardımcı olmak isterim ama şuan kullandığım spoferi paylaşamam çünkü fix lenir diye korkuyorum ama başka spooferlar atıp deneyebilirsiniz özelden yazın :)
bir şeyi çok kişi kullanırsa fix yemez çok fazla göze batarsa fix yer herkes oynamanın derdinde zaten yapan adam bir daha hile açmayacaktır

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şunu paylaş da sende rahatla bizde rahatlıyalım. Bulamamış olsaydın heryerde spoofer arardın. Bulmuşsun paylaş bari. Çok sevap işlemiş olursun. Herkesin oyunu açılacak sonuçta. Herkes sana teşekkür edicek. Ne var bunda şimdi ? Ayriyetten spoofer fix yemez. Hileler fix yer.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şunu paylaş da sende rahatla bizde rahatlıyalım. Bulamamış olsaydın heryerde spoofer arardın. Bulmuşsun paylaş bari. Çok sevap işlemiş olursun. Herkesin oyunu açılacak sonuçta. Herkes sana teşekkür edicek. Ne var bunda şimdi ? Ayriyetten spoofer fix yemez. Hileler fix yer.
Haklı isyan bence de paylaş dostum kaç günür oyuna giremiyorum sadecee bug yaotığım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...