Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavaş yavaş Türkçe terimleri unutup ve ya üşenip ingilizce kullanıyoruz
Dolu yerine full gibi ve bu cidden üzücü bir durum kimi insan bunun ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bilmiyor bilse bile umursamayanlar oluyor Türkiye gerek insanıyla gerek gezilicek görülücek yaşanıcak yaşanmayacak yerleri ile çok güzel bir ülke ve bu durum gittikçe kötüye gidiyor ve ben cidden çok üzülüyorum
Güzel bir manipüle kelimesidir dostum kimisi samimiyetten kullanır kimisi bu yolu kullanır. Elbette çok söylenmesiyle gerçekten dost kavramını belli etmiyor fakat kanka gibi ağıza yerleşen , en çok 17,23 yaş arasında kullanılan kelime (Bende çok kullanırım adamım kanka arkadaşım şeklinde bir nevi seviyeli konuşmada kullanılan bey hitabıyla benzer ilişkidedir benim kullanımımda)
anlamını yitiren kelimelerden biri de bu sanırım naber dostum diyen ergen tayfalar falanlar filanlar derken dost kelimesinin anlamını da bıraktık kendisi olmayı da