Çözüldü Dosya aktarımı yapacağım ama pc telefonu görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dosya aktarımı yapacağım ama görmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefonun driverı pcye yüklenmıyordur googledan kendin kur driverı bendede olmuştu böyle yaptım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aktaracağın dosyanın boyutu nedir acaba dilersen whatsapp web üzerinden aktarabilirsin ve herhangi bir driver okutman gerekiyor mu telefonun uygulamasını bilgisayara yüklemen gerekiyor mu ?

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
telefonunuz android mi ios mu öncelikle bunu bilmemiz lazım telefonun pc bağlantısı uyarı mesajını reddetiğiniz zaman yapar bunu genelde telefonunuzun bağlantı ayarlarından tekrar izin vermelisiniz işletim sisteminizi bilirsem daha iyi tarif edebilriim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aygıt yöneticisine gir telefonunu bul bulamazsan illaki sorun çıkaran cihazı fark edeceksin bulduğun donanıma sağ tıkla özellikler>ayrıntılar>özellikten donanım kimlikleri>en üstdekini kopyalayıp googleye yapıştır bulduğun dosyayı indir farklı drive siteleri var uğraşınca kolayca indirip kurarsın ben hep bu yolla çözüyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
aygıt yöneticisine gir telefonunu bul bulamazsan illaki sorun çıkaran cihazı fark edeceksin bulduğun donanıma sağ tıkla özellikler>ayrıntılar>özellikten donanım kimlikleri>en üstdekini kopyalayıp googleye yapıştır bulduğun dosyayı indir farklı drive siteleri var uğraşınca kolayca indirip kurarsın ben hep bu yolla çözüyorum.
olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ozmn bu nu da dene mobogenie indir telefonu bağla telefona gelen bildirime izin ver mobogenie üzerinden dosyalarına eriş daha kolay bağlanacaktır

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...