Aktaracağın dosyanın boyutu nedir acaba dilersen whatsapp web üzerinden aktarabilirsin ve herhangi bir driver okutman gerekiyor mu telefonun uygulamasını bilgisayara yüklemen gerekiyor mu ?
telefonunuz android mi ios mu öncelikle bunu bilmemiz lazım telefonun pc bağlantısı uyarı mesajını reddetiğiniz zaman yapar bunu genelde telefonunuzun bağlantı ayarlarından tekrar izin vermelisiniz işletim sisteminizi bilirsem daha iyi tarif edebilriim.
aygıt yöneticisine gir telefonunu bul bulamazsan illaki sorun çıkaran cihazı fark edeceksin bulduğun donanıma sağ tıkla özellikler>ayrıntılar>özellikten donanım kimlikleri>en üstdekini kopyalayıp googleye yapıştır bulduğun dosyayı indir farklı drive siteleri var uğraşınca kolayca indirip kurarsın ben hep bu yolla çözüyorum.
aygıt yöneticisine gir telefonunu bul bulamazsan illaki sorun çıkaran cihazı fark edeceksin bulduğun donanıma sağ tıkla özellikler>ayrıntılar>özellikten donanım kimlikleri>en üstdekini kopyalayıp googleye yapıştır bulduğun dosyayı indir farklı drive siteleri var uğraşınca kolayca indirip kurarsın ben hep bu yolla çözüyorum.
sen bana donanım kimliğini at ben sana link verim indir kur yeniden başlat ayrıca telefonun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklayıcı açık olması lazım xaomi yse bootloader kilidi açık olacak