dosyalarını yedekleyip format atabilirsinDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
format atarken seçenek çıkıyor knkDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Önemli dosyaları yedekleyip sonra format at ne olur ne olmazFormat atarken dosyaları saklayı seçip win old klasöründen alabilirsin.
dediğim yöntem normalde kullanılan yöntem olmayabilir ama kesin işe yarayacaktır disk bölmen lazım yani c diskindeki depolama alanının birazını örn d diye bir disk oluşturup ona vereceksin ve sonra c deki tüm dosyaları oraya aktar çünkü win 10 kurarken sadece c ye kuruyorsun daha sonra win 10 kurduktan sonra tekrar dosyaları c ye atarsın disk bölmeyi bilmiyorsan mutlaka youtube da bulabilirsin basit bir şey zatenDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
windows 10 kurarken normalde de dosyaları silmen gerekmiyor diye biliyorum ama belki öyle sıkıntı çıkıyordur format atar gibi kuruyorsun zaten biçimlendir demezsin direkt yüklersin öyle de olur yani bencedediğim yöntem normalde kullanılan yöntem olmayabilir ama kesin işe yarayacaktır disk bölmen lazım yani c diskindeki depolama alanının birazını örn d diye bir disk oluşturup ona vereceksin ve sonra c deki tüm dosyaları oraya aktar çünkü win 10 kurarken sadece c ye kuruyorsun daha sonra win 10 kurduktan sonra tekrar dosyaları c ye atarsın disk bölmeyi bilmiyorsan mutlaka youtube da bulabilirsin basit bir şey zaten
ncellerken soruyor dostumDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?