O zaman dosyalar giderdediğim yöntem normalde kullanılan yöntem olmayabilir ama kesin işe yarayacaktır disk bölmen lazım yani c diskindeki depolama alanının birazını örn d diye bir disk oluşturup ona vereceksin ve sonra c deki tüm dosyaları oraya aktar çünkü win 10 kurarken sadece c ye kuruyorsun daha sonra win 10 kurduktan sonra tekrar dosyaları c ye atarsın disk bölmeyi bilmiyorsan mutlaka youtube da bulabilirsin basit bir şey zaten
Post automatically merged:
windows 10 kurarken normalde de dosyaları silmen gerekmiyor diye biliyorum ama belki öyle sıkıntı çıkıyordur format atar gibi kuruyorsun zaten biçimlendir demezsin direkt yüklersin öyle de olur yani bence
usb disk yada windows guncelleyicisinden dosyaların üzerine yazarak güncelleyebilirsinDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
yok sadece c ye format atar c ye kurarsın hiçbişe olmaz ben öyle yaptımO zaman dosyalar gider
C yi yedekleyerek yapmıştım ben ne olur ne olmaz diyeyok sadece c ye format atar c ye kurarsın hiçbişe olmaz ben öyle yaptım
Evet pc açılırken Delete tuşuna basıncada çıkıyorFormat ekranında seçenekler var diye biliyorum
ındırdıgın windows surumunu kurdugun anda dosyalarımı sakla dıye bır secenek olması gerekıyor bu sekılde koruyabılır ve saklayabılırsınDosyalarım silinmeden Windows 10 1909'a geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
usbden geri riot gamesi atınca riot games oyunları bozuluyor diye biliyorum doğrumu denedinmi hiç atmayıusb ye at herseyi windostu destir