ben de yemedim 2 gündür ilginçben kullaniyom genel ban yok su anlik yada beni saldilarmi bilmiyorum lol hile devam
eğer maininde kullandıysa ban yersin elbet de bu zamanlar svcript kullanmaman gerekiyor.gördüğün gibi çoğu kişi ban yemiş ban dalgası varken kullanma derim <3Arkadaşlar daha 2 gün önce smurf hesabımda script kullandım ve hevesimi aldım.C'den herhangi bir dosya vb. şey silmeden main hesabıma geçersem dosyalardan ban yiyebilir miyim?Evet yiyebilir isem hangi dosyaları silmeliyim?
Post automatically merged:
bu arada main hesabımda script kullanmayacağım
ama 4 -5 aydır kullanmadığım diyorsun. tabi ban yemezsin. fakat hileyi 1 hafta önce kullanmış olsaydın maininde, ban yerdinHayır yemiyorsun. 4 aydır script kullanmadığım hesabım duruyor. diğer kullandığım hesaplardan en az 5-6 tane banlandı
dostum diyorum ki 4-5 aydır script kullanıyorum. 5-6 hesap banlandı. ama bu süre içerisinde kullanmadığım hesabım banlanmadı.ama 4 -5 aydır kullanmadığım diyorsun. tabi ban yemezsin. fakat hileyi 1 hafta önce kullanmış olsaydın maininde, ban yerdin
eğer hile ve smurf hesabının olduğu lol uygulaması aynı diskteyse sorun oluşabilir, maininde oynarsan eğer kesnlikle ban yersinArkadaşlar daha 2 gün önce smurf hesabımda script kullandım ve hevesimi aldım.C'den herhangi bir dosya vb. şey silmeden main hesabıma geçersem dosyalardan ban yiyebilir miyim?Evet yiyebilir isem hangi dosyaları silmeliyim?
Post automatically merged:
bu arada main hesabımda script kullanmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?