LoL'de bir dönem hile kullandım sonra bıraktım, ne zaman ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Heran bütün sc ler fix yiyebilir herkes banlanabilir

Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar

LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.

Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.

Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?
hangi script i kullanıyorunuz
Post automatically merged:

fixlenirse ban yiyebilirsin ne zaman olur belli değil

Üye
4 HİZMET YILI
O kullandığın programa göre de biraz değişiyor belki hiç yemezsin belki çok yakın Bi zamanda hiç belli olmaz yani kullandığın şeyin güvenilirliğini ve bu konuyla ilgili açılan başlıklara bakarsan belki bir cevap bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
benim 4 tane hesabım vardı hepsini enjekte ettim 2 si 3 ayda yedi diyerleri 1 haftada galiba ban dalgası var reportlananlar inceleniyor kesinleşiyor ona göre atıyorlar belli etmeden oynamak lazım galiba

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu kadar zaman gectiyse yemezsin. ben gecen yil sifir hesaba script inject ettim hic oyun dahi oynamadim 2 hafta sonra ban yedi. max 6 ay icinde ban yemis olman gerekirdi bu kadar late ban yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben sadece injekte ettim sezon sıfırlanınca ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yok kanka ban yemezsin. Her hile kullanan ban yiyecek diye bir şey yok zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanmıyorum ban yiyeceğini bilgisayarından komple imha et scripti eğer yemek istemiyorsan da

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka bu durumu bende hiç bilmiyorum fakat hile detected olursa ban yersin herhalde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar

LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.

Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.

Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?
Report yemediğin sürece sorun yok diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ban yemezsin tahminimce çok uzun bir süre geçmiş illa banlanacaksın diye bir kaide yok sonuçta

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Toplu dosya inceleme sırasında ban atılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dostum eğer 2 3 hafta yemediysen yemezsin daha 1 sene önce kullandı arkadaşta sonra bıraktı yemedi hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...