Evet eklilabel3 eklimi ? veya yanlış yere yöneltiyosun
Dim obj1 As Double
Dim p3 As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz3 As System.Diagnostics.ProcessModule In p3.Modules
If moz3.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
obj1 = moz3.BaseAddress.ToString
End If
Next
WriteLong("wolftü.bin", obj1 + &H5B0FE, "418117253") 'Teamkill On
Evet ekli
projeyi veriyim mi?bi yerde yanlış bir şey yazmış olabilirsin şimdi gözümle görmeden bir şey diyemem
projeyi veriyim mi?
tmm akşam 6 gibi açık olur musun bana özelden mesaj atarsınyok projen snde kalsın akşama doğru aktif olursan tw bağlanırım bakarım bi
obj kodunu yapınca hata veriyor bak şöyle diyor şurası hatalı moz3.BaseAddress.To.Stringobj'yi çekeren label3'e çekmemelisin.
Form1'in altına şunu ekle.
Kod:Dim obj1 As Double
Obj çekerken de şu kodu kullan;
C#:Dim p3 As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0) For Each moz3 As System.Diagnostics.ProcessModule In p3.Modules If moz3.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then obj1 = moz3.BaseAddress.ToString End If Next
Obj'li hile kodlarken aşağıdaki örnekteki gibi kodla.
Kod:WriteLong("wolftü.bin", obj1 + &H5B0FE, "418117253") 'Teamkill On
Label1.Text gibi yapıcaksın direk label değil.obj kodunu yapınca hata veriyor bak şöyle diyor şurası hatalı moz3.BaseAddress.To.String
Value of type 'String' cannot be converted to 'System.Windwos.Forms.Label'.
Hocam sen C#'ı atmışsın ben vb.netten bahsediyorum. Ama düşündüğün için teşekkür ederimC#:Dim value As Double If Double.TryParse(Label3.Text, value) Then writeintegermineyseartık(adres,value) End If
Attığı kod vb ama kod kısmının sytnaxını c# seçmiş o kod vb. sadece Writeinteger kısmını yazmamış onu da sen yazHocam sen C#'ı atmışsın ben vb.netten bahsediyorum. Ama düşündüğün için teşekkür ederim![]()
ne kadar vb.net bilgin olduğu yazdığından belli oluyor şuanHocam sen C#'ı atmışsın ben vb.netten bahsediyorum. Ama düşündüğün için teşekkür ederim![]()