3 May 2020 #1 Efem58 E Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI Bu günlerde iyi vakit geçiriyor ama ilerlemek çok zor ben bulamdım hile sitedelilerde eski
Çözüm M M Mryuk 3 May 2020 Forumda mevcut değil. Gelmesi durumunda yönetici ekip bilgilendirme yapar.
3 May 2020 #2 Mryuk M Üye Katılım 10 Nis 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 31 6 HİZMET YILI Forumda mevcut değil. Gelmesi durumunda yönetici ekip bilgilendirme yapar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
3 May 2020 #3 SKORSKYTR S THE OTTOMAN ORIGIN HACKERS Seçkin Üye Katılım 14 May 2017 Mesajlar 305 Çözümler 3 Tepki puanı 20 Ödüller 4 Yaş 26 9 HİZMET YILI Telefondan Yapılıyor ama telefonun rootlu olması lazım gameguardian ile yapabilirsin youtube de vbideoları var Oyla 0 Olumsuz oyla
Telefondan Yapılıyor ama telefonun rootlu olması lazım gameguardian ile yapabilirsin youtube de vbideoları var
3 May 2020 Konuyu başlatan #4 Efem58 E Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI SKORSKYTR' Alıntı: Telefondan Yapılıyor ama telefonun rootlu olması lazım gameguardian ile yapabilirsin youtube de vbideoları var Genişletmek için tıklayın ... Benim şuan kullandigim hesabına yapabilirmiyim yoksa yeni hesap mi açmak lazım teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
SKORSKYTR' Alıntı: Telefondan Yapılıyor ama telefonun rootlu olması lazım gameguardian ile yapabilirsin youtube de vbideoları var Genişletmek için tıklayın ... Benim şuan kullandigim hesabına yapabilirmiyim yoksa yeni hesap mi açmak lazım teşekkür ederim