MualliM
Uzman Üye
bilinmeyen hata uyarısını geçtim, baglantı basarısız uyarısıyla ugrasıyorum.
thxAWESOME
he doesn't have any problemsnot work ?
wmware ile çalıştırabilirsin. diğerini bende denemedim sadece alternatif olsun diye koydum.hamachi serveri kurup oynanabiliyor sanırım
thx
güzel oyunduroyunu ilk defa duydum
Dragons Prophet is the server files of the game, you can create and play the server privatelywhat is this about? I m new here actually
ip configrelerini düzelt kendi ip'lerine göre uyarla wmware cıktısıyla mı uğraşıyorsun diğeri ile mi ?Bilinmeyen hata uyarısı aldıgım kısım dogruymus aslında orada sorgu gonderiyor serveraçözen var mı ?
kulanıcc adı ve şifre dogrularken sorguyu 192.168.200.128 e gönderiyor. bilinmeyen hata uyarısı bundan dolayı geliyor. Bunu nerden degiştirecez bilen varmı ?
ip config ayarlarını açıp kendini ipni yazman lazım dostumBilinmeyen hata uyarısı aldıgım kısım dogruymus aslında orada sorgu gonderiyor serveraçözen var mı ?
kulanıcc adı ve şifre dogrularken sorguyu 192.168.200.128 e gönderiyor. bilinmeyen hata uyarısı bundan dolayı geliyor. Bunu nerden degiştirecez bilen varmı ?
thx
he doesn't have any problems
wmware ile çalıştırabilirsin. diğerini bende denemedim sadece alternatif olsun diye koydum.
thx
güzel oyundur
Dragons Prophet is the server files of the game, you can create and play the server privately
Post automatically merged:
ip configrelerini düzelt kendi ip'lerine göre uyarla wmware cıktısıyla mı uğraşıyorsun diğeri ile mi ?
ip config ayarlarını açıp kendini ipni yazman lazım dostum
ben wm versiyonundan bahsediyorumBen göremedim ip config dosyasını ama fark mı etmedim acaba ? Client dosyasını duzenledim sıkıntı yok onda.
Ben göremedim ip config dosyasını ama fark mı etmedim acaba ? Client dosyasını duzenledim sıkıntı yok onda.
This is files of dp server like title say not hackis this a hack or something else
me toowhat is this about? I m new here actually
Client de bulunan .ini dosyalarına girerek çoklu dil seçeneği mevcut çoğu clientinde de var istediğin an istediğin dile geçiş sağlayabiliyorsunuz.turkce dıl paketi varmı?
what do u want me to translate?@oka5454
plzzz can you translated in english it will not automatic translate