27 Nis 2020 #21 ToXiC™ T Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 28 8 HİZMET YILI Bence çok güzel bir program hayalindeki oyunu yapıyorsun ve eğer beğenilirse şirketler tarafından desteklenip çok daha iyi yerlere gelebiliyorsun( bu mesajım alıntıdır arkadaşa katılıyorum yorum kasmak için yazmıyorum)
Bence çok güzel bir program hayalindeki oyunu yapıyorsun ve eğer beğenilirse şirketler tarafından desteklenip çok daha iyi yerlere gelebiliyorsun( bu mesajım alıntıdır arkadaşa katılıyorum yorum kasmak için yazmıyorum)
4 May 2020 #22 kaplanyuz K Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 35 6 HİZMET YILI hayal gücün cok ucuk olması lazım
9 May 2020 #23 syatru S Onaylı Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI playstation ın yaptığı bir oyun motoru, içinde herhangi bir oyun yapıp diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyorsun
playstation ın yaptığı bir oyun motoru, içinde herhangi bir oyun yapıp diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyorsun