Driver güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler / Bayanlar bu sürücü güncelleme olayı artık kanser olmaya başladı hatalar yüzünden güncellemek istiyorum ancak tek tek uğraşmakta istemiyorum.
Var mı böyle Driver booster gibi program, driver booster indireceğim ancak pekte tavsiye edilmiyor gibi ?

Fikirleriniz ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Driver boosteri indir oyun bileşenlerinden tut herseyi güncelliyor eksik olanları elinle güncellersin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Wındows update yapınca hepsı yuklenıyor xaten böle programlardan uzak durun

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windows Update Zaten Driverlerin Yeni Sürümü Çıktığında Güncellemiyormu. Şahsen ben Windows Update den başkasının kullanılmasını tavsiye etmem.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yine herkesten ayrı bir fikir ve yine yanmış bir beyin :D Napacağım ben yav Windows Uptade olmaz beyler Miladdan beri açmadım bir açarsam 1323124 GB Çıkar şimdi :D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yine herkesten ayrı bir fikir ve yine yanmış bir beyin :D Napacağım ben yav Windows Uptade olmaz beyler Miladdan beri açmadım bir açarsam 1323124 GB Çıkar şimdi :D
Gerçekten garipsin driver'ları uzun süre güncellemediysen başka programda yüklesen yine windows update ile aynı güncellemeleri yükleyecektir aç yüklensin hata alıyorum diyorsun birde..

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gerçekten garipsin driver'ları uzun süre güncellemediysen başka programda yüklesen yine windows update ile aynı güncellemeleri yükleyecektir aç yüklensin hata alıyorum diyorsun birde..
Peki dostum sakin ol :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zaten en büyük hatayı burda yapmış Bulunmaktasın Wındows güncellemelerı SIstem stabulıtesını güvenlık ve performansını arttırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...