Uzman Üye
iobit yazilimlarini asla onermem, yanlis veya hatali driver yukluyor hep. snappy driver installer oneririm.Driver ı güncellemeyi ve ya yüklemeyi "Driver Booster 10.3 Pro" ile denedin mi ?
iobit kullanıyordum en başta gerçekten doğru kendim indirmek xorunda kalıyordumiobit yazilimlarini asla onermem, yanlis veya hatali driver yukluyor hep. snappy driver installer oneririm.
sen çok yanlış gelmişsin bromDriver ı güncellemeyi ve ya yüklemeyi "Driver Booster 10.3 Pro" ile denedin mi ?
efiguard kullanarak dener misin githubda var guide vardır unknowncheat sitesinde usbye atıyorsun dosyaları onun üzerinden pcyi boot edip dse yi kapatıyor belki bu sorununa çözüm olabilirDostlar bu hatanın Çözümünü bilen varmı;
"" [!] Unable to open vulnerable driver, NTSTATUS (0xC0000034)""
""[!] Unable to extract vulnerable driver, NTSTATUS (0xC0000043)""
Ekli dosyayı görüntüle 90711
uygulamalar icin bu. yine de hatali surum yukleyebiliyor.windows +R > cmd > winget upgrade --all >enter >y
Bu şekilde pcdeki her şeyi güncelleyebilirsin diye biliyorum. Yine uzmanı olan varsa bi baksın.
Deneyip bilgi vereceğim hocam teşekkürler bilgi içinsen çok yanlış gelmişsin brom
Post automatically merged:
efiguard kullanarak dener misin githubda var guide vardır unknowncheat sitesinde usbye atıyorsun dosyaları onun üzerinden pcyi boot edip dse yi kapatıyor belki bu sorununa çözüm olabilir
Bu seferde bu şekilde bir hata ile kaşrılaştım Gaip Çooook garipppsen çok yanlış gelmişsin brom
Post automatically merged:
efiguard kullanarak dener misin githubda var guide vardır unknowncheat sitesinde usbye atıyorsun dosyaları onun üzerinden pcyi boot edip dse yi kapatıyor belki bu sorununa çözüm olabilir