Driver Booster gibi programları kullanmak işletim sistemi ile bilgisayar arasındaki iletişimi sağlayan can alıcı yazılımları yani driver'ların uyumsuzunu yüklediği için bu sorunladı yaşıyorsunuz. Sistem geri yükleme yapınız.
Yanlış düşünüyorsun dostum.Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.
Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.Yanlış düşünüyorsun dostum.
Post automatically merged:
Driveri hatalı yüklemiş olabilirsin yada yarıda kesmiş olabilirsin. Driveri kaldırıp tekrar yüklersen sorun düzelir.
Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.
Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.