Merhaba Beyler Arkadaşım Bilgisayarını Driver Booster İle Güncelledi. Yeniden Başlattı ve Mikrofon Çalışmamaya Başladı. Yeniden Başlatmadan Önce Çalışıyordu
Driver Booster gibi programları kullanmak işletim sistemi ile bilgisayar arasındaki iletişimi sağlayan can alıcı yazılımları yani driver'ların uyumsuzunu yüklediği için bu sorunladı yaşıyorsunuz. Sistem geri yükleme yapınız.
Driver Booster gibi programları kullanmak işletim sistemi ile bilgisayar arasındaki iletişimi sağlayan can alıcı yazılımları yani driver'ların uyumsuzunu yüklediği için bu sorunladı yaşıyorsunuz. Sistem geri yükleme yapınız.
Bilgisayara sağ tık aygıt yöneticisine aç yazıyor ona bas mikrafonla ilgili olan driverın ismini öğren mikrafon driverını aygıt yöneticisinden sil internetten yükle internetten bulamazsan başka bir driver programı indiripte yapabilirsin.
Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.
Bana şu ana kadar Driver Booster gibi bir programı kurup sorun yaşamayan birini göstersene. Driver elle güncellenir her zaman. Donanım kimlikleriyle en güvenlisi budur.
En güvenli odur ama driver booster ile günceleme yükleyipte sorun yaşamayan ben varım herzaman formatan sonra driver booster ile yüklerim sorun yok şuana kadar.
Zaten en büyük hatayı böyle programları kullanarak yapıyorsunuz yha varsa kendi sitesinde indirip kuracaksınız yada aygıt yöneticisi donanım kimliğini kopyalayıp dev-ıd sitesinden indirmektir boyle programlar kullanmayı