drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
daha düne kadar birşey yoktu bilgisayarımda ama dün saçma saçma droplar yemeye başladım sadece oynadığım oyun değil komple windows ekranım drop yiyor ve 10 saniyeye yaklaşık süre gelmiyor çok açık kalmıştır o yüzdendir diye düşünüp kapatıp açmadım 10 15 saat bugün tekrar oturduğumda ise aynı sorun hala devam ediyor hiçbirşey yokken saçma sapan droplar yiyorum youtubede video izlerken bile oluyor yani neden olur bu yardımcı olabilecek biri varmı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@miracekiz antivirus programı kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ismini veriniz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hayır kullanmıyorum hatta pcmde neredeyse hiçbirşey yok sadece lol var format attım 1 hafta falan oldu yani ter temiz pc
prime95 ile teste sokun pc yi, cpu sıcaklık değerine vb bakın. Aynı şekilde GPU yu da teste sokun. Kasanızı temizleyin, işlemci macununu yenileyin ve temiz format atın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
prime95 ile teste sokun pc yi, cpu sıcaklık değerine vb bakın. Aynı şekilde GPU yu da teste sokun. Kasanızı temizleyin, işlemci macununu yenileyin ve temiz format atın.
prime95 testini tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum açıklayıcı bir video linki falan varsa atabilir misin

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Drop yiyorsan bilgisayar sıcak olabilir ve arkada uygulama açıktır

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
İşlemcin falan çok sıcak olmuş olabilir her şeyi temizledikten sonra fanın varsa değiştirmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
benim de laptopta sıkıntılar vardı işlemcinin diyotlarını değiştirip termal değiştirdim düzeldi drop olayları

Bechox
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bendede bi ara vardı kendi kendine düzelmişti

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kasanı içi tozluysa temizle, İşlemciyi kontrol et. Muhtemelen ondandır. İşletim sistemi değiştirdiysen ondan da olabilir.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
İşlemci diyotlarıda değişip deneyebilirsin dostum

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun vardı hatta CPU %100 oluyordu her şeyi denedim olmadı fakat pcyi temizlettirdim her şeyi yenilendi işlemci fan macunu vs. düzeldi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir bilgisayar tamircisine götürdüm ve aldığım yanıt ssnde problem var ya elektrik kesintisinden yada sistemsel kaynaklı bir sorun oluşmuş ssdni değiştirmen gerekiyor oldu yinede hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
formatla düzelir düzelmesede garantiye ver

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pc güncelleme yaptıysan ondan da kaynaklı olabilir.
windows bazı güncellemelerinde bazı pclerde olur olmaz hatalar veriyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle yazılımsal ekran kartından kaynaklı olabilir en başında bunu düzeltmenizi öneririm
Display Driver Uninstaller programı yardımıyla bilgisayarınızı güvenli modda açıp bu programla mevcut ekran kartınızı kaldırın ve sistemi yeniden başlatın sonrasında driverbooster yardımıyla veya mevcut ekran kartınızın yardımcı programıyla nvidia için geforce experience amd için amd software: ben tavsiye etmem çünkü ek kartının fan ayarları düzgün şekilde ayarlanmıyor yardımcı program olarak speedfan kullanıyorum bu yüzden driver booster yardımıyla ekran kartını yüklemen en temizi olacaktır ben öyle yaptım drop vs hiç bişey kalmadı rx590 8gb ekran kartı mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...