Aranızda dropshiping yapan var mı nerede yaptığı farketmez eBay Amazon veya başka platformlar yapanlar ne gibi sıkıntılar çekip (suspend hariç) ne kadarla girdiğini ufak ufak bilgiler verirse sevinirim girmeyi düşünüyorum bu işe
O kadarını biliyorum dostum platform olarak ebayi mı önericek amazonu mu Amazon ise hangi ülkeler olabilir hangileri de vergi farklı ciro ne kadar vs vsBenim bildiğim kadarıyla aliexpressten falan ucuza alıyosun amazondaki adama $5-$10 kâr ile satıyosun veya direkt ürünü aldığın siteden sipariş veren adamın adresine yolluyosun hiç sana gelmeden adama gitmiş oluyor yine kârını alıyosun
Dropshiping yapıyorsun hala sanırım doğru muBana kalsa amazona girebilirsin 4 ay çalıştım hiç bi sıkıntı yaşamadım
Ürünler ne üzerine kategori neSa dostum ben tedarikçiyim kendi sitem var 9000 Çeşit ürünlerim var bakmak istersen site adı yaazacagım ama yasak olabilir donuş yaparsan bilgilendirme yaparım
O kadarını biliyorum dostum platform olarak ebayi mı önericek amazonu mu Amazon ise hangi ülkeler olabilir hangileri de vergi farklı ciro ne kadar vs vs
Post automatically merged:
Dropshiping yapıyorsun hala sanırım doğru mu
Ürünler ne üzerine kategori ne
O kadarını biliyorum dostum platform olarak ebayi mı önericek amazonu mu Amazon ise hangi ülkeler olabilir hangileri de vergi farklı ciro ne kadar vs vs
Dropshiping yapıyorsun hala sanırım doğru mu
Ürünler ne üzerine kategori ne