Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düğünde takılacak altınlarla nasıl bir yatırım yapılmalı?
Evin varsa al eşyanı diz yeni evlenenen adamın yatırıma ayiracak vakti olmaz
Hadi bunları da geçtim yenge altınlara el sürdürmez belki
Yatırim yapacaksan git ev al derim
Ev alabiliyorsan ev al araba alma zaten yeni evlenmiş birinin yaptığı ve yapacağı masraflara bir de arabanın masrafı eklenince iş daha da zor bir hal alıyor
yaptıgın düğün masrafları ile yatırım yapsan daha iyi olmazmıydı reis? (düğün seven birisi değilim kötü anlamda söylemiyorum ama gereksiz geliyor bana)
Öncelikle mutluluklar kral. Borsayı bilmiyorsan hanımının altınlarını borsaya koymayı önermem. Altınlar altın olarak kalsın, paraları da dolar euroya çevirirsin. Halka arzlara da kendi paranla katılırsın. Kendi paran artmıyorsa tüm paranı euro, dolara değil birazını 5k civarında olanı TL olarak tutarsın halka arzlara katılırsın.
hocam ev alın ama takip ederim derseniz borsa işine girin edemem diyorsanız ev alın araba alırsanız bir de onun masrafıyla uğraşırsınız bizzat annemin yaşadığı zorlukları bilirim ev almadan hiçbir şey yapamıyorsun gerçektende kolay kolay
Sıfır riskle paranı katlayacm dersen eğer o süre içerisinde de paraya ihtiyacın olmazsa mevduat hesapları çook mantıklı bir bakmanı öneririm hesaplama siteler var
allah mesut etsin eğer araba alacak kadar para çıkıyorsa bir araba almanı tavsiye ederim eğer çıkmıyorsa yerleşim yerlerine yakın caddelere yakın arazi bakmanı öneririm