Ultra Üye
Benim dobloyu satıp bunumu alsam
ah hele vergiler olmasa her şey çok güzel olacakKardeşim fiyatını yazdım ancak vergiyle beraber bu fiyat.
kardeşim adamların amaçladığı şey gelecekteki veya şimdiki oyunları hiç kasmadan oynatabilmek eğerki 8 gb ramlık bir telefon istiyorsan o segmente bakabilirsin, yorumun için teşekkürler.18 gb ram çok gereksiz normal bir oyun telefonuna 8gb ram yeter 18 koymak neden onu anlamadım 18 gb lık ne gibi bi işlem yapıcan ki telefondan
Vergisiz fiyatı bir hayli düşük.Kardeşim fiyatını yazdım ancak vergiyle beraber bu fiyat.
kardeşim parası olan alır, iphone 12 yerine tercih ederim mesela.Kanka TR de satılsa ne satılmasa ne hangimiz alabilecek
Ben TR'den kaçtım size de bol şans.
TR'ye gelmez herhalde hiçbir serisi gelmedi çünküCidden Çok iyi Acaba TRYE GELİRMİ ?
imkansız değil kardeşim zor tr şartlarıylaalmak imkansız
hahahahahha akşam akşam güldürdün beni, ALLAH'TA seni güldürsün kardeşim benimBenim dobloyu satıp bunumu alsam
inşallah alırsın kardeşimYine sahip olamayacağım hayallerden birisi... Umarım gerçek olur.
Kardeşim 6000MAH gayet iyi PUBG Mobile'de 30dklık 15 tane maç götürür, ayrıca şarjı bitincede çok hızlı olacaktır dert olmaz yani.Bu telefonla ne güzel PUBG oynanırdı var ya. Ama batarya kapasitesi az olmuş. Rakiplerine baktığımızda daha yüksek batarya kapasiteleri görüyorum.