Who you gonna call
Emektar Üye
Xiaomi'nin alt markası olan Black shark, oyuncular için geliştirdiği akıllı telefonlar milyonlarca kişi tarafından sevilmişti. Dün konusunu açmıştım bildiğiniz üzere. Black shark 4 - Black shark 4 Pro modelleri tanıtıldı. Gelin resmi şirket tarafından tanıtılmış cihazların teknik özelliklerine ve fiyatlarına yakından bakalım.
Black shark 4 6.67 inç AMOLED ekran deneyimini tüketicilerine vadediyor. 20 MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan cihaz, bünyesinde Qualcomm'un Snapdragon 870 işlemcisini barındırıyor. 6 GB, 8 GB, 12 GB RAM, 128 GB, 256 GB depolama alanına sahip olarak tüketicilerine kavuşan Black shark 4, Android 11 işletim sisteminden besleniyor. Bunun yanı sıra 144 Hz ekran yenileme hızıyla kullanıcılarına çok iyi bir ekran deneyimini vadediyor.
Arka kısmında ise üçlü kamera tasarımı yer alıyor. 48 MP ana kamera, 8 MP Ultra geniş açı kamera, 5 MP derinlik kamerasını bünyesinde barındırıyor. Bunun yanı sıra cihaz, 4500 mAh bataryaya sahip. Bu bataryaya eşlik eden 120 Watt hızlı şarj desteği mevcut.
-
Black shark 4 Pro modeli ise, 6.67 inç AMOLED ekran deneyimini tüketicilerine vadediyor. 20 MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan cihaz, bünyesinde Qualcomm'un amiral gemisi olan Snapdragon 888 işlemcisini barındırıyor. 8 GB, 12 GB, 16 GB RAM, 256 GB, 512 GB depolama alanına sahip olarak tüketicilerine kavuşan Black shark 4 Pro, Android 11 işletim sisteminden besleniyor. Bunun yanı sıra 144 Hz ekran yenileme hızıyla kullanıcılarına çok iyi bir ekran deneyimini vadediyor.
Arka kısmında ise üçlü kamera tasarımı yer alıyor. 64 MP ana kamera, 8 MP Ultra geniş açı kamera, 5 MP derinlik kamerayı bünyesinde barındıran cihaz, 4500 mAh bataryaya sahip. Bu bataryaya 120 Watt hızlı şarj desteği eşlik ediyor.
Black shark 4 modelinin giriş segment versiyonu = 506$ ( 3.985₺ + vergiler ) fiyat etiketine sahip.
Black shark 4 Pro modelinin giriş segment versiyonu = 614$ ( 4.835 + vergiler ) fiyat etiketine sahip.