Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece hileyi kullanan kişi ban yer, hatta belli etmezsen sen bile ban yemezsin diye düşünüyorum. Main hesabını boostlayabilirsin mesela - fresh bir account açıp main hesabının ligine getirirsin, ardından bir arkadaşına verirsin hesabını duo girersiniz istediğin kadar boostla kendi hesabını ondan sonra
Dediğin olaya benzer bir şey gelmişti başıma maçta xerath var botta hiç dikkat etmedim script mi değil mi diye taaki all chatten sitenin reklamını spamlayana kadar ve spamlayınca kullanan arkadaş ürktü yada ban yemişti oyunla bağlantısı kopmuştu daha sonra o siteyi araştırdım dclerine gittim 5 10 tlye 30 levellik hesap alıyorlarmış arkadaşlarını yada kendilerini boostlıyorlarmış bende direk xerathın profili gezdim sürekli beraber girdiği birisi var mı diye yoktu sanırım denemek için girmişti, eğer yakalasaydım sürekli girdiği birisini ban yedirtmeden bırakmazdım