Duolingo ile İngilizce öğrenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Pek yararı olduğunu düşünmüyorum genelde çoğu para kazanma amaçlı kuruluyor ama tabikide denemekten zararı gelmez elbet iyileri vardır.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fazla ilerleme sağlayamazsın belirli noktaya kadar götürür seni

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tam anlamıyla olmasa da çok yol alırsın bence devam et çok faydasını gördüm fakat aynı zamanda konuşmak için kendine alanlar yaratmalısın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Şu an Duolingo isimli uygulama ile İngilizce öğreniyorum. İlerleme katettiğimi düşünüyorum. Bu tarz uygulamalardan dil öğrenenler var mı?
bir zamanlar ben de kullanıyordum o uygulamayı kelime cümle hem de konuşma açısından ciddi anlamda işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben duolingodan ispanyolca eğitim almıştım ve A0 dan A1 e geldim. Şu anda kitap almayı düşünüyorum artık. Seni temelde bi tık öteye taşıyabiliyor.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tam anlamıyla değil fakat hiç ingilizce bilmeyen birine çok şey katabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yeni başlayacaksan sana yardımcı olur ama pek bir yararı olmaz İngilizce konuşmanda sürekli altyazılı dizi izle

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Seviyeyi gittikçe arttırarak geliştirmelisin. Sadece ders vs. yaparak geliştirmek çok da mümkün değil.
Yabancı forumlar, yazılar, kaynaklar, arkadaşlar bularak günlük hayatında öğreneceğin dile yer vermen, kavramana ve geliştirmene çok yardımcı olacaktır. Video, film, müzik ile de listening yaparak ileri seviyelere geçebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...