istersen bidaha ticket at sor nedeninibeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
spoofer kullan reis sitedeki yöntemler iyidir bende spoofer kullandımbeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
spoofer ın olayını tam olarak bilmiyorum açıklayabilir misinHerhangi bir oyun hilesi kullanıyorsan valorant bunu algılayıp Ban atmış olabilir benimde skinli hesabım Ban yedi hiç bir şekilde acmiyorlar 3 ay banı kitliyorlar hwid bandan kurtulmanın yolu spoofer kullanmak
Forumda spoofer konusu var fakat açıkça anlatmak gerekirse;spoofer ın olayını tam olarak bilmiyorum açıklayabilir misin
teşekkür ederim şimdi forumdaki konuya da bakacağımForumda spoofer konusu var fakat açıkça anlatmak gerekirse;
Valorant gibi oyunlarda hile engelleyici sistemler anakarta ban atıyor HWID ban dediğimiz olayı da ancak spoofer kullanarak çözebiliyorsun tabi her sitede ki güvenli değil fakat memory de olan spoofer'ı kullanabilirsin
Sahte bir donanım kimliği ile oyuna tekrar erişim sağlamakspoofer ın olayını tam olarak bilmiyorum açıklayabilir misin
Bir hile dosyasının kalıntısı kalmıştır tam silememişsindir. Vanguard'da bunu yakalamıştır. Geçmiş olsun dostumbeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
beyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?