bilgisayar temiz kardeşim 0 aldım daha yeni bir şey indirmedim.Hile dosyasının kalıntısı kalmış olabilir, gereksiz ban atma olayı riotta yok bence
evet kanka ben çözümü desteğe kinimi kusarak aldım.hocam ayı şekilde 4 gün önce 3 ay donım uzaklaştırması aldım hiçbir şekilde hile açmadım fakat 3. parti uygulamadan yedim van152 hatası alıyorum. Yani Çok saçma bi şekilde ban yedim bende ticket attım ama sadece ne zaman açılacağı hakkında bilgi verdiler ve açmıyorlar haklı olsanda haksız olsanda.
Buraya girdiğine göre temiz olmayan durumlar var dostumbilgisayar temiz kardeşim 0 aldım daha yeni bir şey indirmedim.
dostum xfproject dahi indirmedim daha pc ye yeni geldi durBuraya girdiğine göre temiz olmayan durumlar var dostum
Bilgisayarda başka hack ile ilgili bir dosya vardıysa vanguard onu görüyor ve banlıyor önce ondan emin olup itiraz edersin. Ayrıca valorantta ban yediysen kesinlikle dönüşü yok lolde de yok diye biliyorum..beyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
Valorant'ta csgo gibi banının açılması imkansız denecek gibi bir şey 1000'de 1 belki. Kısacası geçmiş olsunbeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
Mousenin makrosu varsa ondan da yemiş olabilirkanka başka oyunlarda açtıysan hileni kalıntı dosyalardanda yemiş olabilirsin oyuna girerken temp dosyalarını falan silmen gerekirdi herkesde aynısı olmaz ama başına gelebilme ihtimalide var
valoda ban açtırmak çok zordurbeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
eğer yabancı bir serverda oynasaydın açtırması kolaydı tr serverin de zor hocambeyler dün gece valodan durduk yere kalıcı olarak uzaklaştırıldım herhangi bir hile programı açmadan ticket attım 2 kez fakat 1. de bot 2. de ise supporter arkadaş sana gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyoruz diye ukalaca bir cevap verdi. bunu nasıl çözebilirim?
kanka saçma salak şeylere ban atıyorlar. Boşuna 3 ay bekletiyorlar. Oyunda bir sürü hile var onlar ban yemiyor yese bile hesap banı yiyorlar biz hem hesap banı hem donanım banıdostum xfproject dahi indirmedim daha pc ye yeni geldi dur![]()