Oynadığım oyunlar pubg lite, csgo ve lol bu oyunları en düşük ayarlar olsa dahi 1920*1080de 60fps rahat çalıştırabilecek ucuz bir sistem arıyorum. APU sistem mi deniliyor emin olmamakla birlikte, gerçekten fiyatı ucuz olan bir sistem istiyorum
Hocam bin TL gibi bir rakama ddr3 lü 60 FPS Verecek bir sistem toplayabiliyorsak ben hemen monitörümü satayım toplayalım.düşük bir sistem istiyorsan sana ddr3 bir sistem kurmanı öneririm en fazla 1000 tl tutar
knk ucuz sıstem zor bulurusun bence ucuz alcana bıraz daha bekle para bırıktırr daha ıyı bısıs al ucucz sıstem 1,2 sene işini görur sonra ggOynadığım oyunlar pubg lite, csgo ve lol bu oyunları en düşük ayarlar olsa dahi 1920*1080de 60fps rahat çalıştırabilecek ucuz bir sistem arıyorum. APU sistem mi deniliyor emin olmamakla birlikte, gerçekten fiyatı ucuz olan bir sistem istiyorum
Piyasada gerçekten aradığın tarzada kasalar var.Youtuba bir gir benceOynadığım oyunlar pubg lite, csgo ve lol bu oyunları en düşük ayarlar olsa dahi 1920*1080de 60fps rahat çalıştırabilecek ucuz bir sistem arıyorum. APU sistem mi deniliyor emin olmamakla birlikte, gerçekten fiyatı ucuz olan bir sistem istiyorum
Beklerse sonuçları daha da kötü olabilir. Pek parlak görünmüyor kurun durumuşuan ucuza sistem toplaman zor gibi beklemeni tavsiye ederim