Düşük boyutlu oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dostlar selam. Düşük boyutlu oyun önerisinde bulunabilir misiniz? CoD, ETS gibi oyunları pek sevmiyorum, bunları önermeyin. Daha önce Crysis 1-2-3, Far Cry Primal, Assassin's Creed (Black Flag'e kadar) falan oynadım. İndirme hızım düşük olduğu için Maksimum 10-15 GB'lık indirme dosyası olan oyunlardan arıyorum. Diskteki boyutu çok önemli değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
"Tomb Raider" macera ve keşif deneyimi sunan bir oyun boyutuda makul öneririm

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
sıra bazlı oyun seviyorsan Wandering Sword deneyebilirsin hem sarıyor da

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
fifa alabilirsin kanka hem sarar hemde uzun süreli götürür

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cryptrak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yarış oyunları seversen nfs ve forzaya bakabilirsin

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Düşük boyutlu oyunlar, düşük sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlarda oyun oynamak isteyenler için idealdir. İşte düşük boyutlu oyunlardan bazıları:

1. Stardew Valley: Stardew Valley, kendi çiftliğinizi inşa etme, bitki yetiştirme, balık tutma ve kasaba sakinleriyle etkileşime girme üzerine kurulu bir tarım simülasyon oyunudur. Oldukça düşük sistem gereksinimlerine sahiptir.
  2. Undertale: Undertale, eşsiz bir hikaye anlatımı ve RPG öğeleri içeren bir indie oyunudur. Grafikleri basit olmasına rağmen, büyüleyici bir deneyim sunar.
  3. Terraria: Terraria, sandbox tarzında bir macera oyunudur ve Minecraft benzeri bir oynanışa sahiptir. Düşük sistem gereksinimleriyle oynanabilir.
  4. Hotline Miami: Hotline Miami, hızlı tempolu bir aksiyon oyunudur ve retro tarzı grafiklere sahiptir. Düşük sistem gereksinimlerine sahiptir.
  5. Limbo: Limbo, atmosferik bir platform oyunudur ve siyah-beyaz grafikleriyle dikkat çeker. Düşük sistem gereksinimleri ile oynanabilir.
  6. Bastion: Bastion, aksiyon-rol yapma oyunudur ve ilginç bir hikayesi vardır. Oyunun sanatsal tarzı dikkat çekicidir.
  7. FTL: Faster Than Light: FTL, uzayda bir gemiyi yönetme ve taktiksel savaşlar yapma üzerine kurulu bir roguelike oyunudur. Düşük sistem gereksinimlerine sahiptir.
  8. Papers, Please: Papers, Please, sıradışı bir görev oyunudur. Bir sınır görevlisi olarak çalışırken kararlar vermeniz gereken bir oyun.
  9. World of Goo: World of Goo, fizik tabanlı bulmacaları çözerek küçük canlı yapışkan topları hedefe taşıma üzerine kurulu eğlenceli bir oyun.
  10. Super Meat Boy: Super Meat Boy, hızlı tempolu platform oyunudur ve zorlu seviyeleriyle tanınır. Grafikleri basit ve düşük sistem gereksinimlerine sahiptir.
Bu oyunlar, düşük sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlarınızda keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Oyunların çoğu düşük fiyatlı veya ücretsizdir, bu yüzden denemekte fayda var.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır ban sebebi ise kaldırırım..

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
life is strange ve undertale zamanında beni çok eğlendirmişti internetsiz dönemlerde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wolftü , knight , metin2

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
"Tomb Raider" macera ve keşif deneyimi sunan bir oyun boyutuda makul öneririm
iyi hatırlattın teşekkür ederim <3
sıra bazlı oyun seviyorsan Wandering Sword deneyebilirsin hem sarıyor da
yok kanka hiç benlik değil
silahlı oyunlarla pek aram yok :(
fifa alabilirsin kanka hem sarar hemde uzun süreli götürür
futbol adamı değilim üzgünüm :)
Yarış oyunları seversen nfs ve forzaya bakabilirsin
forzaya bakacağım <3
life is strange ve undertale zamanında beni çok eğlendirmişti internetsiz dönemlerde
ilginç oyunlara benziyor bakacağım

dostlar hikayeli oyunlar önerirseniz memnun olurum. lol vs zaten oynuyorum. crysis ve assasins creed, far cry gibi örnekleri bu yüzden verdim. sevdiğim oyun tarzları...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
cs 1.6 kesinlikle öneririm düşük istemcili güzel oyundur

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Matrixe Ne dersin Kanka Tarihi Eser bir oyun ama sarar ha qwerqwıerk9qırqwr

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
the crew 2 seviyorsan araba oyunlarını bakabilirsin keyifli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...