düşük eloda yapılan hatalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence haritaya hiç bakılmaması oyun takibi olmaması

Üye
3 HİZMET YILI
İstanbulda full koşarak oynuyorlar o yüzden düşük eloda takılı kalıyorlar :d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Düşük elodakilerin adam görünce panikle direk tarama olayını acilen bırakmaları ve sakin kalmalarıda gerekiyor, güzel konu olmuş emeğine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar öncelikle bu forumu valorant hakkında yeni başlayan lig atlayamayan arkadaşlarımıza hitafen yazıyorum benim görüşüme göre bazı bariz hatalar var onları dile getirmek için anlatmak istiyorum uygulamak sizin oyun taktiğinize kalmış ben valorantı betadan beri oynuyorum eğer derseniz ki ben yapmıyorum genede atlıyorum (lig) felan bu size kalmış bişey saygı duyarım
1- Force atmamak: bazı oynayan arkadaşlarda genel olarak şu yargı var ilk raundu aldım bi raund daha eco kalim sonra (3.raund) vandal alim gayet mantıklı gelen bi düşünce ama bazı durumlarda sizin 2. eli alamamanızda söz konusu bu durumda rakip ekonomisi artıcak ee şimdi ilk raundan eco atmasam ilerleyen raundlarda nasıl silah çekicem diyiceksiniz haklısınız genel olarak 2. raundlarda force atıp dibine kadar sömürmek yerine paradan biraz artırmaya çalışın eğer dengeyi kurarsanız kaybetttiniz raund aralarında bile artan paraya silah alabildiğinzi görüceksiniz
2-overrated atmak: genel olarak yanlış rotasyon seçimi denilebilir oyunda düşük eloda sık rastlanan bişey a setup kurup bde beliren rakibe koşma side boş bırakma bunu yapmamak gerekiyor çünkü bazı dikkatli (lurk) oynayan oyuncular rakibin a side boş olduğu bilgisini vercek ve spike kurması için o side kullanıcak siz ise b'den a side gidene kadar yerleşmiş olcaklar
3-yanlış cross koymak: gene düşük eloda çok rastladığım bi konu genelde tekde kalan oyuncularda bu çok oluyor galiba baskıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum kısaca özetlicek olursam rakibin orda olduğunu biliyor crossu duvarın direk bitişine koyuyor bana göre aşırı yanlış bir davranış bot değilsen hata yapma şansın çok yüksek direk duvar bittimine değilde 1 parmak mesafe kalıcak şekilde bırakıp çıkmaya çalışan rakibi vurmak daha basit geliyor bana
umarım yardımcı olur sadece aklımdaki bi kaç düşünceyi dile getirdim
iyi forumlar
hala demir elo stuck üzücü :/

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok güzel açıklamışsın reis eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Doğru yazmışsınız hocam.Bir de sürekli silah çekip sonra ben neden oyun başından beri spectre oynuyordum diyen tiplerde var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar öncelikle bu forumu valorant hakkında yeni başlayan lig atlayamayan arkadaşlarımıza hitafen yazıyorum benim görüşüme göre bazı bariz hatalar var onları dile getirmek için anlatmak istiyorum uygulamak sizin oyun taktiğinize kalmış ben valorantı betadan beri oynuyorum eğer derseniz ki ben yapmıyorum genede atlıyorum (lig) felan bu size kalmış bişey saygı duyarım
1- Force atmamak: bazı oynayan arkadaşlarda genel olarak şu yargı var ilk raundu aldım bi raund daha eco kalim sonra (3.raund) vandal alim gayet mantıklı gelen bi düşünce ama bazı durumlarda sizin 2. eli alamamanızda söz konusu bu durumda rakip ekonomisi artıcak ee şimdi ilk raundan eco atmasam ilerleyen raundlarda nasıl silah çekicem diyiceksiniz haklısınız genel olarak 2. raundlarda force atıp dibine kadar sömürmek yerine paradan biraz artırmaya çalışın eğer dengeyi kurarsanız kaybetttiniz raund aralarında bile artan paraya silah alabildiğinzi görüceksiniz
2-overrated atmak: genel olarak yanlış rotasyon seçimi denilebilir oyunda düşük eloda sık rastlanan bişey a setup kurup bde beliren rakibe koşma side boş bırakma bunu yapmamak gerekiyor çünkü bazı dikkatli (lurk) oynayan oyuncular rakibin a side boş olduğu bilgisini vercek ve spike kurması için o side kullanıcak siz ise b'den a side gidene kadar yerleşmiş olcaklar
3-yanlış cross koymak: gene düşük eloda çok rastladığım bi konu genelde tekde kalan oyuncularda bu çok oluyor galiba baskıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum kısaca özetlicek olursam rakibin orda olduğunu biliyor crossu duvarın direk bitişine koyuyor bana göre aşırı yanlış bir davranış bot değilsen hata yapma şansın çok yüksek direk duvar bittimine değilde 1 parmak mesafe kalıcak şekilde bırakıp çıkmaya çalışan rakibi vurmak daha basit geliyor bana
umarım yardımcı olur sadece aklımdaki bi kaç düşünceyi dile getirdim
iyi forumlar
Knk bide minimap kontrolu yok sage beni kaldir diorm nerdesn fln dio yarim saat beni aradi öldu sisbjshsvs

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bunu demir arka gostercem belki yaparda çıkar biraz

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende bişeyler demek isterim çok fazla ses vermeyin üstüne shift ve aim koyun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hatalarını düzeltmek isteyen arkadaşlar için çok yararlı bir paylaşım, eline sağlık hocam.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
En büyük 3 hatası vardır düşük elo oynayanların
1. ekonomi yönetimi
2. gamesense (rakibin nereden geliceğini tahmin etme oyunu okuma diye açıklayabiliriz kısaca)
3. movement eksikliği
bu saydığım 3 şey aimden daha önemli diyebileceğimiz şeyler ki özellikle gamesense yüksek olan biri aimi çok kötü olsa bile killini rahatça alabilir
ya da bunların hiç birini yapmayıp memoryhackers'ın size sunduğu hileyi açabilirsiniz
ekonomi yönetimi çok doğru ya gerçekten oyundaki en önemli şeylerden biri bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Anlaşılır bir dilde yazdığın için sağol :)

Youtube videolarında o kadar saçma anlatıyorlarki

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kesinlikle farm faktörü çok önemli

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
düşük eloda benim çok gördüğüm hatalardan biri de duvara, rakibe vs. odaklanmak. oynarken her zaman crossuna odaklanmalisin. adam rakibin olduğu yere bakıyor ama crossu yerde ve bunun farkında bile değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Düşük elo İstanbul sunucusunda oynamak için peygamber sabrı gerekiyor gerçekten

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sonunda bende bunu bekliyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...