Onaylı Üye
siteyi siyah temada kullanman lazım bro o yüzden okunmuyor. shaco konusunda da bir morde gibi takıma verim sağlayamazsın üzgünümbeyaz yazılar tek bende mi gözükmüyor? bilgilendirici olmus ama shacoyu o listeden kaldırmanı tavsiye ederim oyundadn oyuna değişir ap de late de iş yapar ad de takımına bağlı
zaten biri top karakteri biri jungle karakteri kanka mordeyi al jungleya gör bakalım shaco kadar işlevi varmı yada ejder çalabiliyo musiteyi siyah temada kullanman lazım bro o yüzden okunmuyor. shaco konusunda da bir morde gibi takıma verim sağlayamazsın üzgünüm
++Mordekaisere flash yerine hayalet girmelisin
konuda ejderle ilgili bahsettiğim takım arkadaşları tarzında bi insansın sanırım dostum. Ejderden alacağın 3 SG YG sana oyunu kazandırmayacakzaten biri top karakteri biri jungle karakteri kanka mordeyi al jungleya gör bakalım shaco kadar işlevi varmı yada ejder çalabiliyo mu
+ olarak mordeyi al jungle'a gör demişsin, ben mordeyle mastera kadar yükseldim tam okuyamamışsın sanırım amazaten biri top karakteri biri jungle karakteri kanka mordeyi al jungleya gör bakalım shaco kadar işlevi varmı yada ejder çalabiliyo mu
ejderi örnek olsun diye söyledim bunu anlayamayacak kadar düşük elo musun kanka sana göre sadece ejder var oyunad galibakonuda ejderle ilgili bahsettiğim takım arkadaşları tarzında bi insansın sanırım dostum. Ejderden alacağın 3 SG YG sana oyunu kazandırmayacak
+ olarak mordeyi al jungle'a gör demişsin, ben mordeyle mastera kadar yükseldim tam okuyamamışsın sanırım ama
verdiğin örneğin saçmalığını belirttim sadeceejderi örnek olsun diye söyledim bunu anlayamayacak kadar düşük elo musun kanka sana göre sadece ejder var oyunad galiba
herkes böyle diyor ama oyun bilgisi olmayan bir adamın jg oynayıp oyunu takip etmesi zor bence. top lane oynayıp lane i yarıp gitmesi daha mantıklı geliyorjg oyna metayı takip et main karakter bul çıkarsın
yok kanka baya ciddiye alıyorum lakin anlamadıgın şeyler var sanki oyunu 1v5 oynuyormussun gibi konusuyorsun shaconun adc ve supu kesip kaçtıgı bir pozisyon düşünelim mid adc sup ve top lane 3 kişiyi alamıcakmı arkadanda destek çıkarsan burda biterverdiğin örneğin saçmalığını belirttim sadeceshaco takım oyununa entegre olabilen bir karakter değil. örnek veriyorum shacoyla 18 level bir sett'i veya tahm kenchi kesemezsin late game'de. ama mordeyle kesersin. oyun sadece objektif almaktan adc teklemekten ibaret değil yazımda bundan bahsettim mordeyle veya dariyle hepsini yapabilirsin. ama eminim bu yazdıklarımı dikkate bile almayacaksın iyi oyunlar dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?