Düşük Elo'dan Nasıl Çıktım ? TAVSİYE

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kendine uygun hero bul ustalaşıp oyunu domine etmeyi amaçlaman lazım diğer türlü takıma bağlı kalırsın hep

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka bol bol oyun oynuyarak ve video izleyerek

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yok kanka baya ciddiye alıyorum lakin anlamadıgın şeyler var sanki oyunu 1v5 oynuyormussun gibi konusuyorsun shaconun adc ve supu kesip kaçtıgı bir pozisyon düşünelim mid adc sup ve top lane 3 kişiyi alamıcakmı arkadanda destek çıkarsan burda biter :)
Metnin ikinci cümlesinde yazdığımı da okumamışsın.

"Bunu başta takımın kötü olmasına bağlasam da yavaş yavaş oyunu taşıyabileceğimi farkettim."
BEN TAKIMININ KÖTÜ OLDUĞU SENARYODA BİLE TEK BAŞINA TAŞIYABİLECEĞİN HEROLAR HAKKINDA BİR BİLGİLENDİRME YAPIYORUM !

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Metnin ikinci cümlesinde yazdığımı da okumamışsın.

"Bunu başta takımın kötü olmasına bağlasam da yavaş yavaş oyunu taşıyabileceğimi farkettim."
BEN TAKIMININ KÖTÜ OLDUĞU SENARYODA BİLE TEK BAŞINA TAŞIYABİLECEĞİN HEROLAR HAKKINDA BİR BİLGİLENDİRME YAPIYORUM !
tamam kanka takımın kötü karşı rakip kasılmış ama sen 5v1 atarsın haklısın sensin

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Puchhî
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çok iyi açıklamışsın dostum tebrikler

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Shaco veya Warwick asıl lig çıkaran çarlar aga. Ben dia 1 im fresh kasan 70-80 wr shaco ww otp ler geliyo deşiyo geçiyo maçı 15 de bitiyo

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
jungle böyle ezbere oynanmaz rakibinin neler yapacağını önceden tahmin etmen gerekir bronz-zümrüt arası düşük eloda takılı kaldıysanız top laneden bile oyunu tek başınıza taşırsınız oynayışı mekanikleri script ile kapatıyorsunuz lakin önemli olan oyun bilgisidir

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tr de bir yere kadar adam akıllı pren yoksa lig atlamak imkansız

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Uzun yıllar Support GM oynayan birisi olarak şunu söyleyebilirim oyun bilgisi ve takımınızı bazı şeylere zorlamanız gerekiyor.Ejderlere kafayı takılmamasının yanlış olduğunu düşünüyorum doğru tercihler ile alınan ejderler her zaman değerlidir.
Kurallar:
1-Tilt olmamak,Flame atmamak
2-Takımınızı sizinle birlikte oynamaya zorlamak veya güçlü olan takım arkadaşınıza hangi lane olursa olsun destek çıkmak
3-Görüş...Düşük liglerde en yanlış yapılan şey çok totem atmak değil doğru yerlere totem atmak önemli ve bu işi en iyi sup oyunculardan öğrenebilirsiniz (hangi lane oynarsanız oynayın sup bilmek zorundasınız(jungle tahmin edilebilir fakat iyi bir supu hiçbir zaman tahmin edemezsiniz tanklık ve kitle kontrollerinden bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum) GORILLA'yı izlemenizi tavsiye ederim görüş için.
4-Eğer ben iyi oynuyorum ama takımım kötü diyorsanız kaynakları almaktan çekinmeyin.
5-Metayı takip edin ve her karakterin skillerine 3 aşağı 5 yukarı hakim olun bilin.Eşya dizilimini karşıya göre sağlayın.
6-Oyunun asıl amacı merkez kuleyi yok etmek yani asıl amacınıza odaklanın kill almaya çalışmak her zaman iyi sonuçlar doğurmaz.
7-Hangi koridoru oynarsanız oynayın lane bilgisi çok önemli jungle oynuyorsanız ve takım arkadaşınız öldüyse lanei ona göre ayarlamaya özen gösterin bu sayede takım arkadaşınız bir şey kaybetmemiş olur sizde exp de geri düşmezsiniz eğer rakip öldü ve lane kötü haldeyse lanei kule altına kadar itmelisiniz ki rakibiniz exp kaybetsin.
*8-Supportlar her zaman hayat kurtarıcıdır sadece adcnizin değil takımın tamamını supportlamanız gerekmekte mapte dolaşmaktan rakibi dürtüp trade atmaktan korkmayın karşı rakipten 1 2 level diff yemeniz support karakterlerinin çok güçlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
9-Eğer dereceli giriyorsanız eğlenip kazanmaya odaklanmanız lazım.