Onaylı Üye
Ryze and darius take me to high elo
bu sezonlarda adc oynanmaz bence tek yemek falan kim uğraşacak alıyorsun top'ta trundle kule yarıyorsun kaçıyorsunanlık bile olsa jungle oynama istediği duydum teşekkürler güzel öğretici adc öğreticisi olan var mıdır acaba![]()
adro ve lynx izleyebilirsin hocam hem oyunu hem adcyi güzel anlatıyorlaranlık bile olsa jungle oynama istediği duydum teşekkürler güzel öğretici adc öğreticisi olan var mıdır acaba![]()
Metnin ikinci cümlesinde yazdığımı da okumamışsın.yok kanka baya ciddiye alıyorum lakin anlamadıgın şeyler var sanki oyunu 1v5 oynuyormussun gibi konusuyorsun shaconun adc ve supu kesip kaçtıgı bir pozisyon düşünelim mid adc sup ve top lane 3 kişiyi alamıcakmı arkadanda destek çıkarsan burda biter![]()
tamam kanka takımın kötü karşı rakip kasılmış ama sen 5v1 atarsın haklısın sensinMetnin ikinci cümlesinde yazdığımı da okumamışsın.
"Bunu başta takımın kötü olmasına bağlasam da yavaş yavaş oyunu taşıyabileceğimi farkettim."
BEN TAKIMININ KÖTÜ OLDUĞU SENARYODA BİLE TEK BAŞINA TAŞIYABİLECEĞİN HEROLAR HAKKINDA BİR BİLGİLENDİRME YAPIYORUM !
adc'den bayağı uzağım ama illa ki onun da oynayanı vardıranlık bile olsa jungle oynama istediği duydum teşekkürler güzel öğretici adc öğreticisi olan var mıdır acaba![]()
shacoyla bronzda oynamaya devam et dostum iyi formlaradc'den bayağı uzağım ama illa ki onun da oynayanı vardır![]()
![]()
gör kanka gör adamlarda aynısını diyor sen bana bronz diyorsun böyle devam et lütfen gold eloda sen morde al shaco almaadc'den bayağı uzağım ama illa ki onun da oynayanı vardır![]()