duyu organlarım açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belki bu son anlatmamdır ama inanın ilginç şeyler oluyor ve 500 mg psikatrik ilaç almaya kimse dayanamaz sadece bizim ev çok gürültülü anlatim 1.cisi bizim odaya klima taktırdılar servisi çok kötü olduğu için su hortumunun deliğini büyük açtıkları için oraya kuşlar yıuva yaptı sesleri tahmin edersiniz ( artı birde klimadan kuş tüyü çıkıyor ) 2. cisi çevre yolunun oraya bizim ev araba , kamyon , motor seslerini bazen gerçek dışı sanııyorum 3. cüsü karşı komşumuz arap 10 tane çocuğu var galiba sayamadım sesleri sürekli geliyor bazen yüksek sesle muzik açıyorlar . nedense evimize lüks diye geçiniyoruz sesten geçilmiyor . 2 tane buzdolabımız var bitanesi derin dondurucu sesleri tahmin edersiniz bazen buzdolabından sesler geliyor ki hala geliyor sadece ben değil tüm ev şikayetci şansa televizyon olmadığı için ailemiz üssü mutfağa kurmuş çay içiyoz sosyal hayat 0 meyve yiyoz . burda beni tanıyan bir kaç kişi umarım davranışlarımın sebebini anlamıştır sessiz bir yer isiyorum elime bi kulaklık geçse sürekli takarım . artı birde önümüz park olduğu için her türlü böcek giriyor geçen bir yarasa girdi 1 hafta içerdeydi yemin ediyom ben tüm ışıkları açtım manevra yapıyor sürekli bir nevresimle yatağın üstüne çıkarak vurdum bir tane bayıldı pencereden dışarı attım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Enteresan :residentsleeper:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
enteresan değil şansım yok sadece tüm kara bulutlar üstüme toplanmış sana hayatımı anlatsam inan bana yazık olmuş sana dersin :)
Senin yaşadıklarını biz de yaşıyoruz yapacak bir şey yok

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende sınavlara çalışırken sese karşı aşırı hassas hale geliyorum, bildiğin adamların boğazına yapışacak şekilde. Ama çalışmazken o kadar takmıyorum. Bu yılda KPSS'ye çalışıyorum, evin 50 m ötesinde inşaat var. Geçen yıl çalışmıyordum inşaat aktif değildi, bu yıl devam etme kararı aldılar şansa. :) Bide çoluk çocuk sesi çok oluyor. Tek çözüm inşaatçıların kullandığı ses engelleyici kulaklıklardan alıp, çok rahatsız olduğunda takmak kalıyor. Senin durumuna göre 7/24 kulaklıkla dolaşman gerekiyor gibi gözüküyor malesef.. :)Yapı meselesi, kimi çok duyarlı olurken kimi daha az duyarlı oluyor gürültülere. Ama televizyon bile izlesen, yandan gelen, anlaşılır müzik sesine birçok kişi sinir olacaktır...

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Herkeste oluyor bu durum bi tek sen degilsin insan kafa dinlemek icin 5 dk lik sesizlige ihtiyac duyuyo yani kafa dinlemek icin 5dklik bile kafa dinleyemiyoz ders falan calisirken biri ses cikarsa bogazlicak gibi oluyosun ben boyle sesiz oluncak zamanlarda cit diye ses cikarana ayar olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...