Çözüldü Düz Mavi Ekran Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Usb üzerinden win10 kuracaktım, boot dan usbyi seçip bios dan çıkıyorum sonrasında dümdüz mavi ekran veriyor ve biraz sonra kapanıyor. USB nin doğrulugundan eminim, biosu default çevirdim yine düzelmedi, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Uzun uğraşlar sonucu düzelttim. aynı hatayı yaşayanlar için, usb yi uefi olarak açmayın. kurulum ekranı gelecek. kurulumu başlatın, kendisi yeniden başlatınca aynı kurulum başlangıcındaki ekrana atıyor. onu kapatın ve iptal edin. iptal edince yeniden başlatıyor tam ekran gidince usbyi çıkarın ve hiçbirşeyi değiştirmeden devam edin. ondan sonrasını kendisi yapiyor kullanıcı konfigürasyonları vs. (konu kapanabilir)
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kurduğun ISO problemli olabilir. Tekrar yazdırmayı dene.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yüklediğim iso güncel ama USB yi biçimlendirip birdaha deneyeceğim geri dönüş yaparım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Boot dan uefi değilde diğer türlü açtığımda kurulum ekranı geldi ama kurulurken yeniden başlatınca yine mavi ekrana atıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Uzun uğraşlar sonucu düzelttim. aynı hatayı yaşayanlar için, usb yi uefi olarak açmayın. kurulum ekranı gelecek. kurulumu başlatın, kendisi yeniden başlatınca aynı kurulum başlangıcındaki ekrana atıyor. onu kapatın ve iptal edin. iptal edince yeniden başlatıyor tam ekran gidince usbyi çıkarın ve hiçbirşeyi değiştirmeden devam edin. ondan sonrasını kendisi yapiyor kullanıcı konfigürasyonları vs. (konu kapanabilir)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...