Dvord Hack Yapamayanlar İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
beyler ben yarın bi videodaha çekip konu olarak paylaşırım bu sefer yazıların nasıl yeşil yapılacağını anlatıcam

talha3801' Alıntı:
Dword Hack V6.9.4 Ne Zaman Çıkcak Tarih

dvord hack v6.9.3 daha yeni çıktı zaten  tahminimce yeni yama gelmediği sürece dvor hack v6.9.4 çıkmayacaktır

beyler ben video çekip paylaşıcam bilginiz olsun yazılar yeşil olmuyor diyenlerin dikkatine

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kadeş acıyorum infinite ammo 1 2 3 4 5 var hangisini yapim kadeş

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
KARDEŞ BAZEN YEŞİL OLUYOR BAYA UĞRAŞIYOM BAZEN KIRMIZIDA KALIYOR NASIL HIZLICA YAPACAM AGA

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim bakın ben herşeyi yapıyorum logeded wolftü filan yazıyo oluyor yani ama oyuna girdiğimde sol üst köşede hile olmuyo inserte basıyorum yine çıkmıyor abi dirext 9 u indirdim kurdum yine olmadı 11 i indirdim kurdum yeniden başlattım iki' sindede yine olmadı birader ne yapıcam aq

WİNDOWS 7 VİSTA 86 BİT

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Sarıda Kalanlar Anketlere  Basınız Hile Yeşil Olucaktır Olmadı Diyorsanız Google Chrom Hemen Kapandı Sarı Renk Var Hileyi Kapayın  Tekrar Açın Yeşil Olur OLmassa Virüs Proramını Kapayın

Üye
9 HİZMET YILI
0Dzym8.png

hatsını çözen var mı yardım

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Çözümü Wolfu Kaldır Geçer

Sarıda Kalanlar Anketlere Basınız Hile Yeşil Olucaktır Olmadı Diyorsanız Google Chrom Hemen Kapandı Sarı Renk Var Hileyi Kapayın Tekrar Açın Yeşil Olur OLmassa Virüs Proramını Kapayın

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Evet Wolfu Kurarken Bole Dosya Var Ondan Daha Hızlı Kurabilirsinz WolfTeam_Turkiye_Ver503

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...