K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
ROJMAR_RD' Alıntı:gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
Evet Dün Gece güncelleme Geldi Ve indirdim dword6.7.9.1 i Ama Sabahh kalktıgımda wolftü Acılmadı Cshell ile object sildim wolf açıldı demekki Hilede Bişi var Fix yedi galiba
gsmelo4242' Alıntı:ROJMAR_RD' Alıntı:gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
Evet Dün Gece güncelleme Geldi Ve indirdim dword6.7.9.1 i Ama Sabahh kalktıgımda wolftü Acılmadı Cshell ile object sildim wolf açıldı demekki Hilede Bişi var Fix yedi galiba
Bende Gayet İyi Çalışıyor.
HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar
thekingumut' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar
kardeş bak diomki dosyayı dokunmadım ama atıo anlamıon galiba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?