DWORD 6.7.9.1 Fix Yedi Oyundan Direk atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayar Mühendisi
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hile Fixmi Yedi önce oyuna Girmedi Sonra İMG deki cshell.dll ile object Sildim oyuna giris yaptım girdi bu seferde oyundan menü gelmeden attıyor

Bilgisayar Mühendisi
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin

Anlamıyonmu Dün Dword Güncelleme Geldi we indirdim güncellemeyi oynadım ertesi gün oldu oyundan attı neresini anlamıyon :?

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin

thekingumut' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.

Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar :D

kardeş bak diomki dosyayı dokunmadım ama atıo anlamıon galiba ?

kardeş zaten bu cevabı sana vermemiştim :D  konuyu açan arkadaş silmiş

yaptım dedigini gene olmuo

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
beyler cshell dll artık algılanıyor herhalde o oldumu atıyor oyundan dpi ne alaka ya allah için.6000 dpi de oynuyorum.dün açılıyordu şimdi açılmıyor neresini anlamıyonuz.hiç silmedim ki setupu eski haliyle girince attı tekrar kurdum yine attı cshell.dll yi silince giriyor ama csh li hileler açılmıyor.anlatabildim mi.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
EVET BEYLER 2 SAAT ÖNCE FİX YEMİŞTİR

Hey Sen, Wolftü. Beni İyi Dinle, Evet 6.9.7.1 Released sürüm çıkartıldıktan 2 saat sonra oyunu bakıma alıp tüm ptrleri fixlemiş olabilirsin. Ama unuttuğun bir şey var, biz uyumuyoruz , napıcan ? ? ? ? gene mi bakıma alıcan ? ? ? kapatıcan mı oyunu napıcan :S

Bilgisayar Mühendisi
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
RE: DWORD 6.7.9 Fix mi Yedi Oyundan Direk atıyor

HileliAdam851' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.

Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar :D
Ne oldu lan Hani Hile Fix Degildi Hani Hile Calısıyordu ??????  :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
hile biter bitmez yayinlancak bu konuyla ilgili zaten duyru yapıldı durmadan sormanın bi anlamı yok

Üye
9 HİZMET YILI

qozanq867' Alıntı:
ABİ HACK'I AÇIYORUM AŞŞADA DOLUYOR wolftü EKRANI GELMEDEN OYUNDAN ATIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynen birader bendede öyle oluyor loaderi sildim yeniden kurdum düzelmedı wolftü acılmıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

omertrtp52' Alıntı:
qozanq867' Alıntı:
ABİ HACK'I AÇIYORUM AŞŞADA DOLUYOR wolftü EKRANI GELMEDEN OYUNDAN ATIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynen birader bendede öyle oluyor loaderi sildim yeniden kurdum düzelmedı wolftü acılmıyor

Hile Fix oyuna hilesiz girin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...