HileliAdam851' Alıntı:Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin
HileliAdam851' Alıntı:Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin
thekingumut' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar![]()
kardeş bak diomki dosyayı dokunmadım ama atıo anlamıon galiba ?
kardeş zaten bu cevabı sana vermemiştimkonuyu açan arkadaş silmiş
Ne oldu lan Hani Hile Fix Degildi Hani Hile Calısıyordu ?????? :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar![]()
Kartopu123' Alıntı:K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
SelamınAleyküm HERŞEYİ YAPTIM wolftü TIKLAYINCA OTOMATİK SUNUCUYA BAGLANILAMIYOR HATASI ALIYORUM #MODERATÖR KORAY
K0RAY' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
SelamınAleyküm HERŞEYİ YAPTIM wolftü TIKLAYINCA OTOMATİK SUNUCUYA BAGLANILAMIYOR HATASI ALIYORUM #MODERATÖR KORAY
O dword ile alakalı birşey değil kardeşim![]()
K0RAY' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
O dword ile alakalı birşey değil kardeşim![]()
qozanq867' Alıntı:ABİ HACK'I AÇIYORUM AŞŞADA DOLUYOR wolftü EKRANI GELMEDEN OYUNDAN ATIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omertrtp52' Alıntı:qozanq867' Alıntı:ABİ HACK'I AÇIYORUM AŞŞADA DOLUYOR wolftü EKRANI GELMEDEN OYUNDAN ATIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynen birader bendede öyle oluyor loaderi sildim yeniden kurdum düzelmedı wolftü acılmıyor