K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
K0RAY' Alıntı:MHLoader'il siliniz Dwordun setupundan tekrar kurunuz.
Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
ROJMAR_RD' Alıntı:gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
Evet Dün Gece güncelleme Geldi Ve indirdim dword6.7.9.1 i Ama Sabahh kalktıgımda wolftü Acılmadı Cshell ile object sildim wolf açıldı demekki Hilede Bişi var Fix yedi galiba
gsmelo4242' Alıntı:ROJMAR_RD' Alıntı:gsmelo4242' Alıntı:Hileyi Yeniden İndirdinizmi Gece Güncellendi? Silin Tekrar Yenisini Yükleyin 6.7.9.1.
Evet Dün Gece güncelleme Geldi Ve indirdim dword6.7.9.1 i Ama Sabahh kalktıgımda wolftü Acılmadı Cshell ile object sildim wolf açıldı demekki Hilede Bişi var Fix yedi galiba
Bende Gayet İyi Çalışıyor.
HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar![]()
thekingumut' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
Haklısın abi Obj csh bypass gibi bişi hileleri çalıştırıyor gidip siliyolar![]()
kardeş bak diomki dosyayı dokunmadım ama atıo anlamıon galiba ?