Arkadaşlar Hile Fixmi Yedi önce oyuna Girmedi Sonra İMG deki cshell.dll ile object Sildim oyuna giris yaptım girdi bu seferde oyundan menü gelmeden attıyor
Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin
Oyundan atan arkadaşlar Setupu doğru yere kurduğunuzdan emin olun ve Mhloader i yönetici olarak çalıştırın wolfteamı yönetici olarak çalıştırmayın yine atarsa Mhloader özelliklerinden yüksek dpı ölçeklendirmenin yanındaki kutucuğa tik atın ve yönetici olarak çalıştırıp girin
thekingumut' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
Mal mısınız acaba ? OBJ VE CSH SİLERSENİZ ZATEN ATAR. SETUPU YENİDEN YAPIN. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ARADA.
beyler cshell dll artık algılanıyor herhalde o oldumu atıyor oyundan dpi ne alaka ya allah için.6000 dpi de oynuyorum.dün açılıyordu şimdi açılmıyor neresini anlamıyonuz.hiç silmedim ki setupu eski haliyle girince attı tekrar kurdum yine attı cshell.dll yi silince giriyor ama csh li hileler açılmıyor.anlatabildim mi.
Hey Sen, Wolftü. Beni İyi Dinle, Evet 6.9.7.1 Released sürüm çıkartıldıktan 2 saat sonra oyunu bakıma alıp tüm ptrleri fixlemiş olabilirsin. Ama unuttuğun bir şey var, biz uyumuyoruz , napıcan ? ? ? ? gene mi bakıma alıcan ? ? ? kapatıcan mı oyunu napıcan :S