Depo Dword 6.9.4 Çıkış Tarihi Ve Özellikler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Oh be sonunda geliyor bari gamecrashı hileli odalarda adamları atabilseydik neyse DWORD TEAM <3

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Fena Bir Sekilde GELİYOR ! <3

EN IYI FORUM BU FORUM. DWORDTEAM <3

Üye
9 HİZMET YILI
Sa abi hileye dövmede eklermisin abi ekleersen çok sevinirim tk ederim bide abi karakterlerin kafasının yarısı gözzükmüyo onuda halledebilirmisin adamalr hile oldugumu anlıyo beni odadan atıyolar bide abi adam silahla ateş edine kurdun özelligini kullanıyo mesela barutsa karakterim adama silahla ateş edine adam donuyo onuda bi halledersen adam hile oldugumu anlıyo odadan atıyoda beni tşk ederim abi hile çok güzel olmuş bunlardıa düzeltirsen tadından yenmez k.g. abi ..

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bende zaten yoktu ki gamecrash :D rastlamadım abi bu arada first blood hilesi bulabilirmisiniz :shy: şimdiden saol bekliyoruz reiss adamın dibisin sen :shy:

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Prisoners' Alıntı:
game crash ne işe yarıyorki

Game crash açtığınız zaman vurduğunuz kişiler yada hile olan kişiler otomatik olarak oyunu kapanıyor. Odadan atılmıyor oyunu crash veriyor ve kapanıyor.

Kardeşim zaten bende crashın gelmemesini istiyordum oyun batar diye hergün siteye giriyorum güncelleme geldimi diye niye?Gelirse Anti Crashı yapmak için şimdi bunu öğrendiğim iyi oldu.Sıra gelelim Premium Vip hacka koyarsanız nolur bu sefer yine biz batarız oyun oynuyamayız eğer premiuma crash eklicekseniz ücretsiz olarak Anti crashı sunmalısınızki bizim için oyun zehir olmasın bu yorumumu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Saygılar.

alperen49

A
dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Üye
10 HİZMET YILI
Bro isim degişme dövme falan eklesen efsane olur yanı bide şu aimi açınca kafanın yarısı kesiliyor ona bi el atsan

İsim dEgişme falan ekleseniz güzel olur bide şu aimi açınca kafa kesiliyor ona bi el atsanız

Üye
9 HİZMET YILI
reco1519' Alıntı:
:huh: :huh: :huh: :huh: şimdi hileler paraylamı olcak anlamadım  ben

Yok kardeşim yani Game Crash(Crash,Hata verdirip oyundan atma) özelliği premium üyelik alanlarda olucak(paralı üyelik)

sonkahraman500' Alıntı:
hile paylaşimi en cok yorum yapanlar için demi paylaşilacak acaba ?

Tüm Üyelere Forumda Açık olarak paylaşılcak flood yapmana gerek yok yani  :D :D

Acaba Konu Nasıl Açılıyor Steam wolftü bedava para kazanmayı göstercektimde?

Üye
10 HİZMET YILI
YA KARDEŞ BARİ 6.9.3 ÜN GÜNCELLEMELERİNİDE YAPINDA BİZDE OYNAYALIM İLLA PARA VERECEKSEK WOLFTEAMI BIRAKIRIM DAHA İYİ KARDEŞ BU NE YA VALLA ÜCRETSİZ SÜRÜMÜ ÇIKARSA TEŞŞEKKÜR EDERİM AMA ÇIKMAZSA YOL ALIR GİDERİM KARDEŞ.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Affetmezz3461' Alıntı:
YA KARDEŞ BARİ 6.9.3 ÜN GÜNCELLEMELERİNİDE YAPINDA BİZDE OYNAYALIM İLLA PARA VERECEKSEK WOLFTEAMI BIRAKIRIM DAHA İYİ KARDEŞ BU NE YA VALLA ÜCRETSİZ SÜRÜMÜ ÇIKARSA TEŞŞEKKÜR EDERİM AMA ÇIKMAZSA YOL ALIR GİDERİM KARDEŞ.

Bi okumanı geliştir öyle gel yok hile paralı olcak yok cıkmazsa giderim sen gidersin başkaları gelir sana muhtaç değiliz. ayrıca konuyu okusan hilenin bedava paylaşılacağınız ve crash li sürümün premium özellik olacağını anlardın!

Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
Affetmezz3461' Alıntı:

Bi okumanı geliştir öyle gel yok hile paralı olcak yok cıkmazsa giderim sen gidersin başkaları gelir sana muhtaç değiliz. ayrıca konuyu okusan hilenin bedava paylaşılacağınız ve crash li sürümün premium özellik olacağını anlardın!

ioz abi wolfteamde zaten nakit çeken çekmeyeni eziyo hilede de premium olan normali ezer :(

Üye
10 HİZMET YILI
sorunları düzeltcekmisiniz short to player infinite ammo2 -3
onlar bozk ab3-g bendeçalışıordu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
yeni sürümde ab3g kalkmasın bide hilede enventer hacki açmasak bile kendi silahımızı yere atamıyoz bunu düzeltirseniz sevinirim bide bazı hilelerdeki gibi envanter hack ile aldığımız silahları yere atabilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...