Depo Dword 6.9.4 Çıkış Tarihi Ve Özellikler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
emirbydnzz' Alıntı:
Bro isim degişme dövme falan eklesen efsane olur yanı bide şu aimi açınca kafanın yarısı kesiliyor ona bi el atsan

İsim dEgişme falan ekleseniz güzel olur bide şu aimi açınca kafa kesiliyor ona bi el atsanız
bide dövme hack pls
warderxx12' Alıntı:
Nader11ndeu Yani 6.9.3 İle Aynı Olacak Yine Yeni Bişey Eklenmicek..

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Prisoners' Alıntı:
game crash ne işe yarıyorki

Game crash açtığınız zaman vurduğunuz kişiler yada hile olan kişiler otomatik olarak oyunu kapanıyor. Odadan atılmıyor oyunu crash veriyor ve kapanıyor.

@Nader11ndeu abi şu welepe midir nedir onda gamecrash varmış siz de anti gamecrashı ekleseniz sadece olmaz mı ?

Üye
9 HİZMET YILI
bu Dword team mın hilleri çok güzel bayırlıyorum size <3

Üye
9 HİZMET YILI
abi konuyu gene kilitle bence gene inat yapıpta bekletmeyin bizi :D yazmasınlar yorum falan

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Abi dword 6.9.4 de game crash olsun 6.9.5 de kaldırılsın hiç game crash kullanmadım hevesimizi kursağında bırakmayın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abi elinize sağlık gerçekten görülebilecek en azından Free hack bakımından söylenebilecek en iyi forum. Hem moderatörler olsun hem üyeler olsun saygısız insanlar yok burada. Çoğu forumdaki küfür olayı neredeyse burada yok denecek kadar. Gerçekten harika iş yapıyorsunuz keyifle forumda geziniyoruz. Emeğiniz için çok teşekkürler hayırlı sabahlar :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Abi Elinizde okadar büyük imkanlar var ancak kullanmıyorsunuz Parayla satmıyosunuz hileyi ozaman Gamecrash ı belirli kişilere vercekseniz ek ücret tabi edin sebebi premium olmayanlar premium olmak istemiyosa Direk hileyi Telefon veya benzeri bir şekilde paylaşmanızı öneririm ve şu 1-2 hafta bence hile yapmamanızı tavsiye ederim Joygameyi bıktırdınız oyun kapanmasın o 1-2 hafta içinde zulu-S4 league - Leagues of Legends - hoonds the last hope -Phantomers gibi oyunlara yönelin sizden başka hile yapan yok büyük bir şekilde.

Üye
9 HİZMET YILI
Sabırsızlıkla Bekliyoruz. :)

#memoryhackers <3

böyle ücretsiz kalsın hileler ve en iyi sizsiniz adamsınız

<3

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mrb bn hileyi indirdim ama açamıyorum hile menüsü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
bahsettim hile http://memoryhackers.org/konu-joygame-dword-vip-hack-v6-9-3-godmode-ghostmaster-1hit-bombkill.mh

Üye
10 HİZMET YILI
HİLE ARTIK PARALIMI SATILCAK ? BİLENLER ANLAMADIM DA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...