dword 6.9.4 yapamayan gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Ne Yaptığını Anlamadım.Ve Bende Hile Bazen Çalışıyo Bazende Çalışmıyo Nader Abi Bu Mesajı Okurmusun Nolur Ya:Nader Abi Hileyi Yönetici olarak başlattığımızda hile hemen yeşil olsun

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
alperenken' Alıntı:
Kardeş Ne Yaptığını Anlamadım.Ve Bende Hile Bazen Çalışıyo Bazende Çalışmıyo Nader Abi Bu Mesajı Okurmusun Nolur Ya:Nader Abi Hileyi Yönetici olarak başlattığımızda hile hemen yeşil olsun

kardeş o zaman site kazancı ne olacak

Üye
10 HİZMET YILI
önceden rek lama basıp yapıyodun şimdisite kapanıyor ve hileyi zor yapıyoruz benim bildiğim rek lamdan para kazanılır kapanma ne alaka lütfen kaldırılsın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
xsirdash1230' Alıntı:
alperenken' Alıntı:

tmm yine aynı şekil olsun ama her yapıtığımızda hata vermesin mesela kırmızı olmasın diyorum bazen yeşil oluyo anladınmı ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
osman68682' Alıntı:
önceden rek lama basıp yapıyodun şimdisite kapanıyor ve hileyi zor yapıyoruz benim bildiğim rek lamdan para kazanılır kapanma ne alaka lütfen kaldırılsın

ya kardeş aynı işlemi üst üste denedinmi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Tamam Yine Aynı Olsun Ama BEn CMD yi Çalışıtırıken Siteye Atıyo Kendi Hesabıma Giriyorum Siteye Yani Sonra Kapıyo Google Chrome yi Sonra CMD deki Yazılar kırmızı oluyo ben şunu demeyi çalışıyorum her yaptığımızda Yeşil Olsun

Üye
10 HİZMET YILI
  1. abi ben indirdimde hanı sızde yönetici olarak çalıstırdıgınızda 2 sayfa gelıyor ya bende 1 sayfa gelıyor reklama tıklıyorum reklam sıtesının kendi açılıyor ve hala kırmızı olarak kalıyor  lütfen yarıdımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...