dword 6.9.4 yapamayan gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Beyler ben hileyi yaptımda oyunda ekrandan kaldırabiliozmu hile aftifken ?

Selamun Aleyküm Beyler ben hileyi yaptımda oyunda ekrandan kaldırabiliozmu hile aftifken ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
emre571' Alıntı:
benımkı kırmızıda kalıyor :S

hileyi yönetici olarak çalıştırdığında chrome açılması lazım ondan olabilir

ba2457ba' Alıntı:

Insert tuşuna basarak kaldırabilirsin kardeşim aynı tuşla tekrar açabilirsin

son2klibükücü' Alıntı:
ben key yazan yere geliyom hala sarı !

oradaki reklamlardan birine tıkla sonra yeni memoryhackers.org sayfası açılacak o sayfa açıldımı chromeyi kapat hala sarıysa programı kapat tekrar aç yeşil olur .

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
minimacrocuuu' Alıntı:
  1. abi ben indirdimde hanı sızde yönetici olarak çalıstırdıgınızda 2 sayfa gelıyor ya bende 1 sayfa gelıyor   tıklıyorum   sıtesının kendi açılıyor ve hala kırmızı olarak kalıyor  lütfen yarıdımm

kardeşn yönetici çalıştırıyosan site acılacak sonra tekrar kapanacak dworda bak h4ala kırmızı ise aynı işlemi 3 4 defa tekrarla

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş bende herşey oluyor yeşil bile yanıyor oyuna giriyorum kendiliğinden atıyo beni oyundan sorun ne sence

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ben herşeyi yapıyom ama gelmiyo yeşil bile oluyo ama işte menü gelmiyo yaa videoyu izledim olmadı :D :D cidden

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
baki1457' Alıntı:
ben herşeyi yapıyom ama gelmiyo yeşil bile oluyo ama işte menü gelmiyo yaa videoyu izledim olmadı :D :D cidden

Oyunu Yönetici Olarak Çalıştır eğer olmazsa directx 9 yükle oda olmassa directx 11 yükle

Üye
9 HİZMET YILI
YAV BRO DELİRİCEM XAQ HEŞREYİ YAPIYORUM DİREX 9 11 İNDİRİYORUM YİNE OLMUYOR YANİ SOL TARAFTAKİ MENÜ GELMİYOR DELİRİCEM

Üye
9 HİZMET YILI
hile sıkıntısız çalışıyo boş konu ve boş yorum yazmayın ban sebebidir :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Snipercitr1' Alıntı:
baki1457' Alıntı:

Oyunu Yönetici Olarak Çalıştır eğer olmazsa directx 9 yükle oda olmassa directx 11 yükle

biliyorum bunları directx 9 ve 11 yükllü net framework da yüklü yönetici oalrak çalıştırıyom yeşil oluyor ama oyuna girirken siteye yönlendiriyor hile de olmuyor yoksa bunları bende bilirim

baki1457' Alıntı:
Snipercitr1' Alıntı:
baki1457' Alıntı:

biliyorum bunları directx 9 ve 11 yükllü net framework da yüklü yönetici oalrak çalıştırıyom yeşil oluyor ama oyuna girirken siteye yönlendiriyor hile de olmuyor yoksa bunları bende bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...