emre571' Alıntı:benımkı kırmızıda kalıyor :S
ba2457ba' Alıntı:Selamun Aleyküm Beyler ben hileyi yaptımda oyunda ekrandan kaldırabiliozmu hile aftifken ?
Selamun Aleyküm Beyler ben hileyi yaptımda oyunda ekrandan kaldırabiliozmu hile aftifken ?
son2klibükücü' Alıntı:ben key yazan yere geliyom hala sarı !
minimacrocuuu' Alıntı:
- abi ben indirdimde hanı sızde yönetici olarak çalıstırdıgınızda 2 sayfa gelıyor ya bende 1 sayfa gelıyor tıklıyorum sıtesının kendi açılıyor ve hala kırmızı olarak kalıyor lütfen yarıdımm
baki1457' Alıntı:ben herşeyi yapıyom ama gelmiyo yeşil bile oluyo ama işte menü gelmiyo yaa videoyu izledim olmadı![]()
cidden
FırtınaGaz i' Alıntı:hile sıkıntısız çalışıyo boş konu ve boş yorum yazmayın ban sebebidir![]()
Snipercitr1' Alıntı:baki1457' Alıntı:ben herşeyi yapıyom ama gelmiyo yeşil bile oluyo ama işte menü gelmiyo yaa videoyu izledim olmadı![]()
cidden
Oyunu Yönetici Olarak Çalıştır eğer olmazsa directx 9 yükle oda olmassa directx 11 yükle
baki1457' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:baki1457' Alıntı:ben herşeyi yapıyom ama gelmiyo yeşil bile oluyo ama işte menü gelmiyo yaa videoyu izledim olmadı![]()
cidden
Oyunu Yönetici Olarak Çalıştır eğer olmazsa directx 9 yükle oda olmassa directx 11 yükle
biliyorum bunları directx 9 ve 11 yükllü net framework da yüklü yönetici oalrak çalıştırıyom yeşil oluyor ama oyuna girirken siteye yönlendiriyor hile de olmuyor yoksa bunları bende bilirim
deniyorum 10 da 1 oluyorxsirdash1230' Alıntı:osman68682' Alıntı:önceden rek lama basıp yapıyodun şimdisite kapanıyor ve hileyi zor yapıyoruz benim bildiğim rek lamdan para kazanılır kapanma ne alaka lütfen kaldırılsın
ya kardeş aynı işlemi üst üste denedinmi