umu3ccc' Alıntı:benim yaptığım gibi yaparsanız ise olur
oldu hahahahahahahha
umu3ccc' Alıntı:benim yaptığım gibi yaparsanız ise olur
muri' Alıntı:kardeşim sorunu çözdüm hile açıldı yinede çok teşekkürlerArrow' Alıntı:muri' Alıntı:Arrow' Alıntı:muri' Alıntı:system32 ye dll leri atamıyorm izin istiyoyardım ederseniz iyi olur
![]()
şu sekildemi diyo bu dosayalara erisebilmeniz için yönetici izniniz gerekmektedir bölemi diyo
bu eylemi gerçekleştirmek için yönetici izni gerekmektedir yazıyo
http://hizliresim.com/VY2z5B buraya fotosunu attımmuri' Alıntı:Arrow' Alıntı:şu sekildemi diyo bu dosayalara erisebilmeniz için yönetici izniniz gerekmektedir bölemi diyo
bunu tüm geçerli öğeler butonuna basıp yeniden denedinmi![]()
muri' Alıntı:kardeşim sorunu çözdüm hile açıldı yinede çok teşekkürlerArrow' Alıntı:muri' Alıntı:Arrow' Alıntı:muri' Alıntı:system32 ye dll leri atamıyorm izin istiyoyardım ederseniz iyi olur
![]()
şu sekildemi diyo bu dosayalara erisebilmeniz için yönetici izniniz gerekmektedir bölemi diyo
http://hizliresim.com/VY2z5B buraya fotosunu attımmuri' Alıntı:Arrow' Alıntı:şu sekildemi diyo bu dosayalara erisebilmeniz için yönetici izniniz gerekmektedir bölemi diyo
bunu tüm geçerli öğeler butonuna basıp yeniden denedinmi![]()
memoliyak' Alıntı:abi system32 den sonra syswow64 ü bulamadım
Arrow' Alıntı:muri' Alıntı:system32 ye dll leri atamıyorm izin istiyoyardım ederseniz iyi olur
![]()
Arrow' Alıntı:muri' Alıntı:system32 ye dll leri atamıyorm izin istiyoyardım ederseniz iyi olur
![]()
Arrow' Alıntı:DwordError' Alıntı:MENÜ HİÇ Bİ ŞEKİLDE GELMEMEKTE !!
kardeşim anasayfayı gir mustafazaman12 adlı arkadaşımız yapamanlar için videolu konu paylaşdı videoyu iyi izle yaparsın