Dword hack odadan atma nolur yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Arkadaşlar hileyi dün indirdim fiks yedi bugün gene indirdim. Şuan çalısıyor suana kadar kullandıgım hileler arasında en kapsamlısı öncelikle yapandan Allah razı olsun arkadaşlar hilede aim ve izleme bana yetiyor ama bugün bir sorunla karşılastım sorun değilde hiledeki atma fonksiyonunu kullanamamak gibi arkadaşlar bu hilede bir kişiyi odadan nasıl atarız odanın başına geçeriz oda 10 felan adamlara denk geliyor onları atıp odayı nasıl alırız? Yani kısaca kill player ne oluyor kick player ne oluyor? Odadan atmayı nasıl yapıyoruz bu sorumlarıma cevap lütfen. [/FONT]http://memoryhackers.org/images/smilies/smile.png

Güncel lütfen yaaa

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim kill player Seçtiğin adamı öldürür Kick player ise seçtiğin adamı hile gibi gösterip kickler Yani Atıyorum Sen Rapid Fire Açtın Ve odadan Kicklendin o Mantik

Repimi isterim  :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Speedandhurry' Alıntı:
Kardeşim kill player Seçtiğin adamı öldürür Kick player ise seçtiğin adamı hile gibi gösterip kickler Yani Atıyorum Sen Rapid Fire Açtın Ve odadan Kicklendin o Mantik

Kardeşim peki odayı bosaltmak için kill hackımı seçicez sağda ve soldakinde adamın adınımı işaretleyip start dicez iki hiledede yoksa sağ kısıma adamın adını işaretleyip soldakine bizimi işaretleyip start dicem

Qv4NQ3.png
[/url][/IMG] Mesela burdakinde sağdaki tarafta adamın adını solda bizimkinimi seçicez kardesm

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşa Yardımcı Olalım Bilen Varsa.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eyv kardesim arkadas yardımcı olmus sagolaunda sağda ve aolda kimin isimlerini seçip startlıcaz onu anlamadım

Speedandhurry' Alıntı:

Repini verdim geldimi? Ama üstteki sorumada cevap verirsen sevinirim

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Oncelıkle ıyı aksamlar kardesım sımdı oyunda olanları ole yapabılırsın kıll ve kıck hackı yapacagan sey su olum oyunu acılan odada ztn yonetıcıyı atarsın.
videosunu yuklerım ben.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bermude' Alıntı:
Oncelıkle ıyı aksamlar kardesım sımdı oyunda olanları ole yapabılırsın kıll ve kıck hackı yapacagan sey su olum oyunu acılan odada ztn yonetıcıyı atarsın.
videosunu yuklerım ben.

Kardesim mesela iki hiledede sağ kısımda ve sol kısımda adamın isimlerini seçip startmı dicez

Ban atıcaksınız biliyorum ama sürekli yorum atıyorum en asagı düşüyor post Admin kardeslerim lütfen yardım

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yuvarlarak radio buttonlardan Kick hackı seçiceksin Daha sonra Sol taraftan kickleyeceğin odadan atacagın adamı seçiceksin ve start diyeceksin adam seni 5 kez öldürdügü zaman odadan atılacak daha sonra stop ile durdur başka birini atmak istiyosan başkasını seç start butonuna bas 5 kez öldükten sonra atılıcak sonra stopla. iyi forumlar. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...