Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dword hackı açıyorum aktif ediyorum wolfa giriş yaparken daha xincode gelmiyor direk wolftü çalışmayı durdurdu hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar yaklaşık 2 yada 3 gün uğraştım ve sorunun çözümünü buldum
Aslında çok kolay bir çözümü varmış bir kaç forumdan esinlenerek buldum ama kendim uğraştım Yani alıntı mı bilmiyorum ama neyse çözüme gelelim
ilk önce hile yerine oyunu açıyoruz yönetici olarak değil sonra kullanıcı adı ve şifremizi yazıyoruz ama oyuna giriş yapmayın sadece ıd ve şifreyi yazın ondan sonra hileyi yönetici olarak açın hile yüklendikten hemen sonra hızlı bir şekilde oyunu başlatın
Arkadaşlar eğer olmadıysa kusura bakmayın ama bende oldu bide bir teşekkürü çok görmeyin baya uğraştım çözüm kolay ama olsun
öyle değil kardeş oyunu başlatmıcaksın ilk başta ıd ve şifre yaz sonra dwordu aç yeşil bi şey oluyor ya altta kardeş o dolsun sonra oyunu başlat o yeşil çubuk dolunca öyle yapcan kardeşş